13 April 2014

Baju Mak Saudara ~ Bunga-bunga cintaku


Mood tengah rajin la pulak...nak buat kerja system dekat PC ada masalah la pulak..Layan cerita bosan dah...Nak tunggu balik kerja pukul 7 pagi huhu..Apalagi update blog kesayangan la..Boleh yam nak tunjuk baju tempahan manik..Baju ni mak saudara yam punya..Dia nak pakai untuk kenduri..Alhamdulilah sempat jugak yam siapkan walaupun tak ada masa sangat..Yam sekarang cuti tak menentu...Sesiapa yang ingin tempahan memang yam pesan awal-awal hantar awal sikit..Bukan apa dengan kerja yam ni tak menentu sangat..Dah kahwin tak apa..( gatai ko yam hehe )...Mak saudara yam ni tak kisah corak apa..Lagi senang yam nak buat..Yam ikut idea yang ada dalam fikiran yam ja...Kain baju ni memang senang dijahit..Memang kalut jugak nak siapkan baju ni.Dengan tudung sekali...1 set mak saudara kata..Alhamdulilah dia puas hati...Mak saudara yam nak simple jer..Senang kerja yam..hehehe..Boleh ja nak vote...Ok jom layan gambar dibawah..

Baju















Tudung






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam