19 April 2014

Tudung Bawal ~ Bunga-bunga Indah


Mengantuk sangat mata cek...Tak sabar nak tunggu pukul 7...Dapat bantal sedap ni huhu..Abg yam kursus kat melaka la pulak,nak gangu kesian..Bosan tambah mengantuk...Last-last apalagi update blog kesayangan la..Sambil layan ceramah Ustaz Kazim di You tube..Hilang la sikit mengantuk..Lawak ustaz ni..Best dengar..Ok pagi ni yam nak tunjuk tudung bawal tempahan kak tempat kerja..Kelupaan yam nak update..hehe...Dia nak simple ..Alhamdulilah rezeki...Ada lagi dirumah 3 helai belum siap lagi..kak ni jugak..Member baik yam pulak nak tempah Veil untuk akad nikah dia nanti..First nak buat Veil pengantin...Yam buat khas untuk member baik yam..Nanti dah siap yam tunjuk...Tak sabar pulak nak buat Veil ni...Macam nak kahwin la pulak..haha..Insha allah dalam proses..Apa-apa pun yam nak buat untuk member baik yam ni dulu..Yam harap dia berpuas hati la..Dia nak simple ja...Sekali dengan tudung..1 set..Ok berbalik tajuk diatas..Alhamdulilah kak ni berpuas hati sangat...pelanggan suka yam lagi suka..Terima kasih kak beri kepercayaan dekat yam & buat tempahan...Tudung sendiri tak buat pulak..huhu..ramai sangat tanya..Yam lebih suka jahit tudung tempahan..Tak tahu la kenapa..Tudung yam nak kosong ja..nanti yam buat tudung yam pulak sebagai contoh..huhu..Apa-apa pun jom layan gambar dibawah..Sapa nak buat tempahan atau berminat PM yam na..Dekat FB yam ~ che yam atau we chat id yam ~ csmaryam..Ok jumpa lagi....


















maaf gambar tak berapa cantik ~ HP cikai ja..hehe ^_^


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

13 April 2014

Baju Mak Saudara ~ Bunga-bunga cintaku


Mood tengah rajin la pulak...nak buat kerja system dekat PC ada masalah la pulak..Layan cerita bosan dah...Nak tunggu balik kerja pukul 7 pagi huhu..Apalagi update blog kesayangan la..Boleh yam nak tunjuk baju tempahan manik..Baju ni mak saudara yam punya..Dia nak pakai untuk kenduri..Alhamdulilah sempat jugak yam siapkan walaupun tak ada masa sangat..Yam sekarang cuti tak menentu...Sesiapa yang ingin tempahan memang yam pesan awal-awal hantar awal sikit..Bukan apa dengan kerja yam ni tak menentu sangat..Dah kahwin tak apa..( gatai ko yam hehe )...Mak saudara yam ni tak kisah corak apa..Lagi senang yam nak buat..Yam ikut idea yang ada dalam fikiran yam ja...Kain baju ni memang senang dijahit..Memang kalut jugak nak siapkan baju ni.Dengan tudung sekali...1 set mak saudara kata..Alhamdulilah dia puas hati...Mak saudara yam nak simple jer..Senang kerja yam..hehehe..Boleh ja nak vote...Ok jom layan gambar dibawah..

Baju















Tudung






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam