20 Mac 2014

Tak boleh Follow Blog!


Yam tak tahu apa masalah dengan blog sekarang..Nak follow blog orang tak boleh..Apa masalah pun tak tahu..Sapa sini ada penyelesaian..Sakit hati lak..Sabar-sabar..adus..Susah la macam niiii nak follow orang...Nanti yam follow balik naa...Sekarang ni nak follow pun entah la apa masalah blog sekarang ni...Mungkin bukan yam sorang kot..Yam sedar tadi pun sebab nak follow dari segmen...Tiba-tiba tak boleh...Tolong bagi penyelesaian...Tak ada mood tiba-tiba kalau macam ni..ermmm.....Maaf kepada yam yang tak dapat nak follow buat masa sekarang...Nanti dah ok insha allah yam akan follow balik...Bosan macam ni..apa-apa pun jom layan gambar arnab comel  di bawah bagi hilang bosan tak boleh follow..huhu


alahai tomei2




sidai baju dulu..huhu


macam comel jer...macam cun jer^^



kiut betul tengok yang ni..nak pergi sekolah ke??hehe

jumpa di lain masa ^^


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam