20 Mac 2014

Tak boleh Follow Blog!


Yam tak tahu apa masalah dengan blog sekarang..Nak follow blog orang tak boleh..Apa masalah pun tak tahu..Sapa sini ada penyelesaian..Sakit hati lak..Sabar-sabar..adus..Susah la macam niiii nak follow orang...Nanti yam follow balik naa...Sekarang ni nak follow pun entah la apa masalah blog sekarang ni...Mungkin bukan yam sorang kot..Yam sedar tadi pun sebab nak follow dari segmen...Tiba-tiba tak boleh...Tolong bagi penyelesaian...Tak ada mood tiba-tiba kalau macam ni..ermmm.....Maaf kepada yam yang tak dapat nak follow buat masa sekarang...Nanti dah ok insha allah yam akan follow balik...Bosan macam ni..apa-apa pun jom layan gambar arnab comel  di bawah bagi hilang bosan tak boleh follow..huhu


alahai tomei2




sidai baju dulu..huhu


macam comel jer...macam cun jer^^



kiut betul tengok yang ni..nak pergi sekolah ke??hehe

jumpa di lain masa ^^


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

19 Mac 2014

Kenduri Bonda & Nasir


Selamat pagi semua...Awal yam update blog kesayangan ni..Kerja tak siap lagi..Tapi mata ngantok sangat..Dapat bantal sedap ni..Kena la tunggu sampai pukul 7 pagi jabgi..Yam kerja malam..Mengantok jangan nak cakap la..Satgi tidur la..huhu..Tapi air-cond sini memang sejuk betul..Adus...Ok lah berbalik cerita atau tajuk dekat atas..Minggu lepas yam pergi Kuala Lumpur dan Selangor..Berjalan sakan yam semenjak kerja baru ni..hehe..Yam pergi dengan mak..Nak pergi sorang memang family tak lepas la..Kenduri rumah member yam dekat Shah Alam..Tapi yam tidur di rumah member yam..Lupa lak kem tuh..hehe..Best frenz yam pergi ambik..Yam naik bas ja..Jauh kalau naik kereta..Abang yam kerja sama..Tahniah Bonda dan Nasir..Semoga berkekalan hingga ke jannah..Lepas ni best frenz yam lak..Tak sabar yer nak tengok ang bersanding..hehe..Lepas ni insha allah yam lak..Wah semangat..hehe..Insha allah dalam perancangan lagi..Sabar na..Jom cuci mata gambar dibawah..Tak banyak sangat tangkap..Tapi penting dapat jumpa member yam yang dah lama tak jumpa..Tapi setengah saja..Tak apa la..Sekarang dah sama-sama sibuk..Sayang korang semua..Nanti ada masa kita jumpa lain...Rindu sangat masa belajar dulu...Banyak kenangan tak dapat dilupakan...Jom layan gambar dibawah..Banyak pulak berkarang hari ni..hehe...


yam dengan mak kesayangan


Bonda & Nasir




Testing..hehe











yam dengan Best Frenz yam..
suka sangat gambar ni...





maaf gambar tak berapa clear..ada yang clear..ada tak clear..dalam laptop ok ja....sabor ja la..
ok daa..jumpa lagi..^_^



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

18 Mac 2014

AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


Dah lama yam tak join segmen...Rindu pulak nak buat segmen.Insha allah ada masa nanti yam buat segmen lain...ok tadi dok godek-godek yam terjumpa la segmen ayuinsyirah..senang ja syaratnya...Jom sama-sama kita meriahkan segmen ni..

Nak join klik banner


Saya berasal dari Negeri Kedah..


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Pertunangan Adik Sepupu


Apa khabar semua..Maaf sangat-sangat..jarang dah yam update blog ni..Tak sempat nak jenguk blogger-blogger lain macam dulu...Rindu sangat..Waktu terlalu terhad..Yam minta maaf sangat-sangat...Insha allah yam akan cari masa jugak nanti..Sebelum yam betul-betul sibuk...Setiap apa yang berlaku pasti ada hikmah nya..Apa-apa pun doakan yam..Tiba masa yang sesuai yam akan ceritakan..Sekarang ni yam bahagia sangat..hehe..Yam baru saja balik dari Kuala Lumpur dan Selangor..Jalan saja..kenduri member yam..hehe..Ada masa nanti yam tunjuk gambar..Sekarang ni yam nak tunjuk gambar adik sepupu yam tunang..Yam bila pulak??Insha allah dalam proses..hehe..Apa-apa pun jom layan gambar adik sepupu yam dulu...Tahniah Erna dan tunang..Selamat Bertunang..Jangan berebut tarikh dengan kak sudah..huhu...


















Erna dan Tunang








♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

12 Mac 2014

Sigma - Istikharah CInta


                         )

Sigma - Istikharah Cinta

Bersaksi cinta diatas cinta 
Dalam alunan tasbih ku ini 

Menerka hati yang tersembunyi 
Berteman dimalam sunyi penuh do'a 
Sebut nama Mu terukir merdu 
Tertulis dalam sajadah cinta 
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman 
Istikharah cinta memanggilku 
Memohon petunjukmu satu nama teman setia 
Naluriku berkata 
Dipenantian luahan rasa 
Teguh satu pilihan 
Pemenuh separuh nafasku 
Dalam mahabbah rindu 
diistikharah cinta.. 










♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Si Comel Kembar



Banyak hari sudah tak update blog...Kesibukan nak update blog ni..Berhabuk,bersarang..huhu..Maaf sangat-sangat yang sudi singgah blog yam ni..Tak sempat yam nak berkunjung balik..Insha allah yam akan balas balik kujungan..Masa update ni pun sebab kerja dah selesai..Boleh la update blog kesayangan yam ni..Ok berbalik entry dekat atas..Yam nak tunjuk gambar anak kepada kak sepupu yam..Kembar..dua-dua lelaki..Comel sangat..kembar tak seiras..Tapi yam tengok sama saja muka..Mungkin sebab masih baby..hehe..Yam nak jugak la kembar..Amboi kahwin pun belum..hehe..Insha allah...


ni abang..garang ja muka abang ni..hehe




ni adik..manis ja muka


 kacau tak bagi tidur..hehe















♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

10 Mac 2014

Jodoh Berdua - Hafiz Hamidun





Jodoh Berdua - Hafiz Hamidun 

Jika cinta mampu untuk ku lukiskan 

Garisannya penuh dengan pengharapan 

Sentiasa dalam doaku 

Menyimpan rasa ingin bertemu 
Insan yang masih rahsia 
Dan teristimewa 


Pencarianku kini telah berakhir 

Detik bahagia kini telah pun hadir 

Sungguh aku percaya 

Ketentuan Yang Esa 
Jodoh berdua begitulah takdir 


Yang terlihat kini hanya anugerah 

Dan melafazkan janji yang terindah 

Bersedialah menunggu di garis penghujung 

Insya Allah ke syurga 
Bersatu kasih kita




♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam