18 Februari 2014

Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle



Suka tengok buah hati Farid Kamil & Diana Danielle comel sangat..Geram ja tengok...Kiut sangat...Fikir-fikir bila la pulak turn che yam kan...haha..Ramai sangat tanya..Nanti sampai seru che yam khabarkan..hihi...Sekarang ni tak tahu lagi..Doa-doakan untuk che yam yer...Apa-apa pun jom layan gambar buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle dibawah...Saja bosan-bosan pagi ni tak tahu nak buat apa..Update la kejab buah hati kesayangan che yam ni...hehe..








comel sangat gambar ni :)






ei macam nak cubit-cubit ja..huhu









'


'


'


'


'


'


'


'


nak jugak terselit gambar che yam 

perasan sudah huhu... ( tak pasal ada muntah hijau hahaha )






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

11 Februari 2014

Tenggelam timbul...Tenggelam timbul...^_^



Apa khabar semua...Sihat belaka ke???Tenggelam timbul ja che yam ni..hehe..Bukan apa kerja tak menentu sama...Kalau kena kerja malam baru sedap yam update buah hati che yam ni..Ada sapa-sapa rindu tak ??..haha..Perasan ja lebih...Ok hari ni yam nak story la sikit..Semalam punya citer..Penat...kenyang..Semua ada la..hehe...Keluar dengan sepupu paling rapat dengan yam..Tiap bulan kami berdua akan keluar berdua..Bukan berdating yer..Terima kasih kakcik sudi belanja Pizza...huhu..Walaupun tak boleh tengok wayang...Cerita tak berapa best la pulak..Giant - Pizza - Donut - Cupcake - Tutti Frutti -Mee bandung..Memang semalam hari yang mengenyangkan dan mengemukkan badan..Walaupun berat badan dah turun 5 kg..Tapi jaga-jaga jugak la..Takot bam bam hahaha..Hujung bulan ni tak sabar ada orang nak belanja.ok yam nak kongsi gambar yang sempat yam tangkap semalam punya cerita..Jom layan gambar dibawah...Nanti sempat yam update blog ni lagi...maaf kepada sesiapa yang yam tak sempat follow dan balas komen yer...bukan tak balas...Yam jarang bukak blog..Kesibukan dengan kerja...Dan terima kasih yang sudi komen dan singgah dan paling penting follow blog yam...Terima kasih sangat taw...


sepupu sehati sejiwa...



pipi bam bam dah nampak..huhu


  zaman sekarang tangkap gambar dulu baru makan...ish..ish..huhu


jemput makan....


piece sokmo...makan tak habis..hahaha


ni 2 orang ja makan...makan sampai kenyang sangat...hehe





tengok clear haha..memang yam kuat makan...
sapa nak belanja fikir banyak kali na..hahaha


lepas makan pizza jalan-jalan dulu..
pas-pas pekena Tutti Frutti lak..


donut & cupcake tak makan pun...
bawa balik rumah..sebab terlalu kenyang sangat...hehe






tengok licin...haha...
jadi model tak berbayar sat..huhu

Nanti ada masa yam update lagi buah hati yam ni...
Bye...bye....bye...




♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam