19 Januari 2014

Melancong Ke Kelantan



Selamat pagi semua...Awal nya Che yam update blog..hehe..Bukan apa kena kerja malam sekarang..Boring tak tahu nak buat apa dah..Tengah ada masa ni nak update la Buah hati kesayangan yam ni..Maaf sangat-sangat sebab dah jarang update blog ni semenjak dapat kerja baru..hehe..Bukan apa,masa terlalu terhad..Ok lah berbalik cerita tajuk kat atas..Minggu lepas yam pergi Kelantan...Yam pergi kelantan tidur dekat rumah sepupu...Nama tempat Chekok..Sapa-sapa orang kelantan tahu???..hihi...Best sangat....Shopping memang best sangat,,Murah-murah....Yam borong tudung paling banyak..hehe..Bising mak yam..Lepas ni yam bawa mak lak..Lupa nak beritahu..Yam pergi kelantan dengan sepupu paling rapat dengan yam ..Yam tidur dirumah abang dia..3 hari 2 malam duduk kelantan..Jimat bajet nak sewa hotel or chalet..haha..Rumah dia dekat dengan Wakaf Che Yeh..memang best la..Kalau bawa duit 1juta tak cukup mak yam kata,,hehe..Beli yang mana perlu dulu...Nanti nak pergi lain..Tak puas hari tuh..huhu.Ok lah jom layan gambar dibawah...Dan yam nak berterima kasih yang sudi follow blog buruk yam ni..Dan pengomen setia blog ni..Terima kasih sangat,,,Sayang korang..Muuaahhh!!!...Jumpa lagi lain masa..:)


yam dengan sepupu comel..( Fatin )
sepupu yang paling rapat dengan yam..



ni sepupu yam duduk dekat kelantan...
Yang tengah-tengah pakai baju merah..Sebelah kiri isteri dia..
Sebelah kanan dah tahu kan...hehe


adik ipar dengan kak ipar..
Thanz nurul masak sedap-sedap untuk kami..hehe
tunggu kami datang lain taw..:)






Yam dengan sepupu memang giler bergambar..huhu
hari last dekat kelantan..nak balik dah tym ni..sempat lagi bergambar..hehe



gambar terbaru yam...
alhamdulilah berat badan yam dah surut 5kg..huhu



Tumpang sesat sekejab..Tak letak marah lak..haha


posing sebelum balik :)



Ada masa yam update lagi lepas ni...Bye...bye...bye.....




♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam