23 Januari 2014

Papinka - Masih Mencintainya



Papinka - Masih Mencintainya (Lirik)


Jika teringat tentang dirimu
Berlinang air mataku
Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu 
Agar kau bahagia 
Bersama dirinya selamanya

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu 
Agar kau bahagia 
Bersama dirinya selamanya wooo wooo

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya wooo wooo huu







♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

20 Januari 2014

Gambar terbaru Zara dan Mukhris..



Dah lama kan yam tak update pasal Zara dan Mukhris...Mesti rindu kan nak tengok gambar terbaru budak dua orang comel ni...hehe...Alhamdulilah membesar dengan sihatnya,..Kalau dua-dua ni balik..Memang yam tak pergi mana la..Suka tengok keletah dua-dua orang..Sekarang dah boleh jalan dua-dua..Nakal memang tak boleh nak kata la..Kuat nangis pun ada...Yam suka sangat usik..Sampai mak yam bising..hehe...Dah setahun 3 bulan lebih..Dua-dua dah cerdik..Yang paling suka masuk bilik yam..Habis barang-barang make up..Kecik-kecik dah pandai yer...Senyap-senyap ja masuk..Zara dan Mukhris sama saja..Perangai sama..Nangis kuat..hehe...Apa-apa pun jom layan gambar Zara dan Mukhris dulu yer...Geram budak dua orang ni...nanti sempat yam update lagi...Terima kasih yang sudi singgah blog yam ni..Insyaalah yam akan balas kujungan..Jangan lupa tinggal jejak...Terima kasih sangat-sangat...jumpa di lain masa...^_^..



Nur Zara Syafiya..
Curut dimulut memang tak boleh tinggal :)






Zara dah mengantok masa ni..Tapi buat perangai tak mau tidur..
apa-apa pun posing dulu..hehe









Mukhris Mahadhir





kalah artis posing..hehe...
Dah besar pandai posing nak tangkap gambar..huhu



Tumpang sekaki dengan anak saudara..huhu



csmaryam



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

19 Januari 2014

Melancong Ke Kelantan



Selamat pagi semua...Awal nya Che yam update blog..hehe..Bukan apa kena kerja malam sekarang..Boring tak tahu nak buat apa dah..Tengah ada masa ni nak update la Buah hati kesayangan yam ni..Maaf sangat-sangat sebab dah jarang update blog ni semenjak dapat kerja baru..hehe..Bukan apa,masa terlalu terhad..Ok lah berbalik cerita tajuk kat atas..Minggu lepas yam pergi Kelantan...Yam pergi kelantan tidur dekat rumah sepupu...Nama tempat Chekok..Sapa-sapa orang kelantan tahu???..hihi...Best sangat....Shopping memang best sangat,,Murah-murah....Yam borong tudung paling banyak..hehe..Bising mak yam..Lepas ni yam bawa mak lak..Lupa nak beritahu..Yam pergi kelantan dengan sepupu paling rapat dengan yam ..Yam tidur dirumah abang dia..3 hari 2 malam duduk kelantan..Jimat bajet nak sewa hotel or chalet..haha..Rumah dia dekat dengan Wakaf Che Yeh..memang best la..Kalau bawa duit 1juta tak cukup mak yam kata,,hehe..Beli yang mana perlu dulu...Nanti nak pergi lain..Tak puas hari tuh..huhu.Ok lah jom layan gambar dibawah...Dan yam nak berterima kasih yang sudi follow blog buruk yam ni..Dan pengomen setia blog ni..Terima kasih sangat,,,Sayang korang..Muuaahhh!!!...Jumpa lagi lain masa..:)


yam dengan sepupu comel..( Fatin )
sepupu yang paling rapat dengan yam..



ni sepupu yam duduk dekat kelantan...
Yang tengah-tengah pakai baju merah..Sebelah kiri isteri dia..
Sebelah kanan dah tahu kan...hehe


adik ipar dengan kak ipar..
Thanz nurul masak sedap-sedap untuk kami..hehe
tunggu kami datang lain taw..:)






Yam dengan sepupu memang giler bergambar..huhu
hari last dekat kelantan..nak balik dah tym ni..sempat lagi bergambar..hehe



gambar terbaru yam...
alhamdulilah berat badan yam dah surut 5kg..huhu



Tumpang sesat sekejab..Tak letak marah lak..haha


posing sebelum balik :)



Ada masa yam update lagi lepas ni...Bye...bye...bye.....




♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

05 Januari 2014

Dah lama tak update blog!!!....


Hai semua...apa khabar???..Menghilang seketika che yam :)..lama yer tak update blog...Rindu sangat pakwe yam ni...hehe...Sapa-sapa sini rindukan che yam...huhu..Maaf la lama tak update blog ni..Sibuk dengan kerja baru...Baru sekarang sempat...Insyallah ada masa yam akan selalu update blog kesayangan ni...Banyak cerita yang yam nak kongsi..Teruja dapat update..hahaha..Dan yam nak ucap terima kasih dekat posmen sebab sampai jugak hadiah segmen yam..Nanti yam buat segmen len yer...yam harap berpuas hati la hadiah yam yang tak seberapa 2...Dalam masa yam tak update banyak benda yang berlaku...Alhamdulilah yam tetap sabar semua tu...Walaupun jiwa yam memang tertekan giler..hahaha...Terima kasih untuk semua sebab bagi semangat untuk yam dan atas-atas nasihat semua.....Nak kata dekat yam kata nak kata apa pun...Terima kasih kerana masih ambik tahu pasal yam..:)...Allah kan ada bersama kita...Allah maha adill..Berdoalah pada dia...Kamu nak buat apa pun buat la...Yam akan sabar...Ok lah hari ni yam nak tunjuk gambar terbaru yam..Dah lama tak update kan...Mesti rindukan nak tengok che yam..hahaha....Ni gambar semalam yam keluar dengan adek sepupu...Minggu depan nak pergi kelantan...Jom sapa-sapa nak ikut hehe...Ok lah nanti yam update lagi..Ada banyak benda nak buat...Rindu semua!!


Yam dengan adek sepupu..bam..bam..hahaha


sebelum makan tangkap gambar dulu..hehe


jemput makan semua :)


control-control orang tengok


pas makan KFC..pergi kedai mak saudara pekena ABC lak..hehe


gambar sebelum keluar jalan-jalan dan shoping!!


Sedap tak???hehe





Tiket bas nak pergi kelantan...Tak sabar yer...

Jumpa lagi semua....Bye...bye..





♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam