18 Mei 2014

Rindu blog cek..!



Lama kan yam  tak update blog kesayangan..Rindu sangat nak update macam dulu..Sekarang ni kesibukan sikit.Terima kasih yang sudi singgah blog ni dan tinggalkan komen..Insha allah yam akan melawat balik.Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat..Minggu lepas yam sempat jumpa member baik yam..Tak rancang semua ni akhirnya dapat jugak jumpa sebelum dia kahwin hujung bulan ni..Tinggal la cek sorang-sorang.Mulai sekarang memang kena buat persiapan sikit-sikit insha allah doakan semuanya dipermudahkan segalanya..Dan yam nak berterima kasih kepada sepupu yam yang paling rapat..Walaupun macam-macam orang kata..Kita tetap still bersama..Kamu la ada bersama kak masa susah & senang..Kakcik terima kasih dan kak sayangkan kakcik sangat-sangat..Kalau kak tersilap kata or apa-apa maaf na..hehe..Panjang sikit karangan hari ini..hehe...Yam nak tunjuk gambar terkini yam..Yam memang suka bergambar hehe..Masa ni yam jumpa dengan member baik yam..Sempat lagi yam update lagi yer....Jumpa di lain masa,,Mata sudah mengantok sangat...k



gambar sebelum menjadi suami isteri  ^__^















 yam & kakcik memang suka bergambar hehe


Ni la sepupu paling rapat..






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

19 April 2014

Tudung Bawal ~ Bunga-bunga Indah


Mengantuk sangat mata cek...Tak sabar nak tunggu pukul 7...Dapat bantal sedap ni huhu..Abg yam kursus kat melaka la pulak,nak gangu kesian..Bosan tambah mengantuk...Last-last apalagi update blog kesayangan la..Sambil layan ceramah Ustaz Kazim di You tube..Hilang la sikit mengantuk..Lawak ustaz ni..Best dengar..Ok pagi ni yam nak tunjuk tudung bawal tempahan kak tempat kerja..Kelupaan yam nak update..hehe...Dia nak simple ..Alhamdulilah rezeki...Ada lagi dirumah 3 helai belum siap lagi..kak ni jugak..Member baik yam pulak nak tempah Veil untuk akad nikah dia nanti..First nak buat Veil pengantin...Yam buat khas untuk member baik yam..Nanti dah siap yam tunjuk...Tak sabar pulak nak buat Veil ni...Macam nak kahwin la pulak..haha..Insha allah dalam proses..Apa-apa pun yam nak buat untuk member baik yam ni dulu..Yam harap dia berpuas hati la..Dia nak simple ja...Sekali dengan tudung..1 set..Ok berbalik tajuk diatas..Alhamdulilah kak ni berpuas hati sangat...pelanggan suka yam lagi suka..Terima kasih kak beri kepercayaan dekat yam & buat tempahan...Tudung sendiri tak buat pulak..huhu..ramai sangat tanya..Yam lebih suka jahit tudung tempahan..Tak tahu la kenapa..Tudung yam nak kosong ja..nanti yam buat tudung yam pulak sebagai contoh..huhu..Apa-apa pun jom layan gambar dibawah..Sapa nak buat tempahan atau berminat PM yam na..Dekat FB yam ~ che yam atau we chat id yam ~ csmaryam..Ok jumpa lagi....


















maaf gambar tak berapa cantik ~ HP cikai ja..hehe ^_^


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

13 April 2014

Baju Mak Saudara ~ Bunga-bunga cintaku


Mood tengah rajin la pulak...nak buat kerja system dekat PC ada masalah la pulak..Layan cerita bosan dah...Nak tunggu balik kerja pukul 7 pagi huhu..Apalagi update blog kesayangan la..Boleh yam nak tunjuk baju tempahan manik..Baju ni mak saudara yam punya..Dia nak pakai untuk kenduri..Alhamdulilah sempat jugak yam siapkan walaupun tak ada masa sangat..Yam sekarang cuti tak menentu...Sesiapa yang ingin tempahan memang yam pesan awal-awal hantar awal sikit..Bukan apa dengan kerja yam ni tak menentu sangat..Dah kahwin tak apa..( gatai ko yam hehe )...Mak saudara yam ni tak kisah corak apa..Lagi senang yam nak buat..Yam ikut idea yang ada dalam fikiran yam ja...Kain baju ni memang senang dijahit..Memang kalut jugak nak siapkan baju ni.Dengan tudung sekali...1 set mak saudara kata..Alhamdulilah dia puas hati...Mak saudara yam nak simple jer..Senang kerja yam..hehehe..Boleh ja nak vote...Ok jom layan gambar dibawah..

Baju















Tudung






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

20 Mac 2014

Tak boleh Follow Blog!


Yam tak tahu apa masalah dengan blog sekarang..Nak follow blog orang tak boleh..Apa masalah pun tak tahu..Sapa sini ada penyelesaian..Sakit hati lak..Sabar-sabar..adus..Susah la macam niiii nak follow orang...Nanti yam follow balik naa...Sekarang ni nak follow pun entah la apa masalah blog sekarang ni...Mungkin bukan yam sorang kot..Yam sedar tadi pun sebab nak follow dari segmen...Tiba-tiba tak boleh...Tolong bagi penyelesaian...Tak ada mood tiba-tiba kalau macam ni..ermmm.....Maaf kepada yam yang tak dapat nak follow buat masa sekarang...Nanti dah ok insha allah yam akan follow balik...Bosan macam ni..apa-apa pun jom layan gambar arnab comel  di bawah bagi hilang bosan tak boleh follow..huhu


alahai tomei2




sidai baju dulu..huhu


macam comel jer...macam cun jer^^



kiut betul tengok yang ni..nak pergi sekolah ke??hehe

jumpa di lain masa ^^


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

19 Mac 2014

Kenduri Bonda & Nasir


Selamat pagi semua...Awal yam update blog kesayangan ni..Kerja tak siap lagi..Tapi mata ngantok sangat..Dapat bantal sedap ni..Kena la tunggu sampai pukul 7 pagi jabgi..Yam kerja malam..Mengantok jangan nak cakap la..Satgi tidur la..huhu..Tapi air-cond sini memang sejuk betul..Adus...Ok lah berbalik cerita atau tajuk dekat atas..Minggu lepas yam pergi Kuala Lumpur dan Selangor..Berjalan sakan yam semenjak kerja baru ni..hehe..Yam pergi dengan mak..Nak pergi sorang memang family tak lepas la..Kenduri rumah member yam dekat Shah Alam..Tapi yam tidur di rumah member yam..Lupa lak kem tuh..hehe..Best frenz yam pergi ambik..Yam naik bas ja..Jauh kalau naik kereta..Abang yam kerja sama..Tahniah Bonda dan Nasir..Semoga berkekalan hingga ke jannah..Lepas ni best frenz yam lak..Tak sabar yer nak tengok ang bersanding..hehe..Lepas ni insha allah yam lak..Wah semangat..hehe..Insha allah dalam perancangan lagi..Sabar na..Jom cuci mata gambar dibawah..Tak banyak sangat tangkap..Tapi penting dapat jumpa member yam yang dah lama tak jumpa..Tapi setengah saja..Tak apa la..Sekarang dah sama-sama sibuk..Sayang korang semua..Nanti ada masa kita jumpa lain...Rindu sangat masa belajar dulu...Banyak kenangan tak dapat dilupakan...Jom layan gambar dibawah..Banyak pulak berkarang hari ni..hehe...


yam dengan mak kesayangan


Bonda & Nasir




Testing..hehe











yam dengan Best Frenz yam..
suka sangat gambar ni...





maaf gambar tak berapa clear..ada yang clear..ada tak clear..dalam laptop ok ja....sabor ja la..
ok daa..jumpa lagi..^_^



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

18 Mac 2014

AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


Dah lama yam tak join segmen...Rindu pulak nak buat segmen.Insha allah ada masa nanti yam buat segmen lain...ok tadi dok godek-godek yam terjumpa la segmen ayuinsyirah..senang ja syaratnya...Jom sama-sama kita meriahkan segmen ni..

Nak join klik banner


Saya berasal dari Negeri Kedah..


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Pertunangan Adik Sepupu


Apa khabar semua..Maaf sangat-sangat..jarang dah yam update blog ni..Tak sempat nak jenguk blogger-blogger lain macam dulu...Rindu sangat..Waktu terlalu terhad..Yam minta maaf sangat-sangat...Insha allah yam akan cari masa jugak nanti..Sebelum yam betul-betul sibuk...Setiap apa yang berlaku pasti ada hikmah nya..Apa-apa pun doakan yam..Tiba masa yang sesuai yam akan ceritakan..Sekarang ni yam bahagia sangat..hehe..Yam baru saja balik dari Kuala Lumpur dan Selangor..Jalan saja..kenduri member yam..hehe..Ada masa nanti yam tunjuk gambar..Sekarang ni yam nak tunjuk gambar adik sepupu yam tunang..Yam bila pulak??Insha allah dalam proses..hehe..Apa-apa pun jom layan gambar adik sepupu yam dulu...Tahniah Erna dan tunang..Selamat Bertunang..Jangan berebut tarikh dengan kak sudah..huhu...


















Erna dan Tunang








♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam