03 Oktober 2013

Banyak hari tak update blog.........


Hai semua apa khabar????..Kemana la Che yam ni menghilangkan..Dah banyak hari sangat tak update blog...Sunyi sebentar blog che yam ni..Memang tak ada masa langsung nak update..hehe...Kesibukan mengurus yang itu..yang ini....Baru hari ni sempat update blog kesayangan ni..Hari ni last di Ofis yam..Sebab yam dapat kerja baru...hehe...Lepas ni susah la sikit yam nak update blog..Mungkin seminggu sekali...Tak apa jangan risau yam sentiasa update blog ni..sebab itu jugak yam umum pemenang awal..Nak selesaikan semua..Baru yam update blog ni...Yam harap para pemenang berpuas hati hadiah misteri yam..hehe...Yam harap yam dapat suaikan dengan kerja baru..Terima kasih kepada sepupu yam...Memang dah lama tunggu..Ada sebab jugak yam terpaksa berhenti..Bukan saja-saja seronok..huhu,..Panjang pulak..hehe..Minggu lepas banyak kenduri , kawan-kawan yam dah kahwin..yam bila lagi???hehe...Sabaq sat noh..bak kata orang kedah..hihi...Ok lah nanti ada masa lagi yam update blog ni lain yer..Yam nak buat kerja sikit..huhu..Jumpa lain masa yer...Sebelum yam berundur yam nak tunjuk gambar-gambar member yam kahwin..SELAMAT PENGANTIN BARU!!!!Ada masa lagi yam update blog ni..Bye....bye...bye.....



 

 Paeq dan suami yer...2 2 member sekolah menengah yam
SELAMAT PENGANTIN BARU PAEQ DAN AMIN :)


Yam dan Paeq..
Menampakkan kegemukan disitu...hahaha



 Mama zara dan Paeq :)


Ni member yam dekat KL..Maaf tak dapat yam pergi...
Najat yang bagi gambar ni..Najat kanan sekali :)
SELAMAT PENGANTIN BARU ATIQAH DAN SUAMI YER..




♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam