26 September 2013

Kerenah Nur Zara Syafiya

Hari ni yam update pasal Nur Zara Syafiya pulak..Kemarin Mukhris..Ramai yang sangka MB yer..Tak ada la..anak saudara yam la..hehe..Nama sama cuma berlainan umur..huhu..Lepas ni mungkin yam dah jarang update blog ni..Insyallah ada masa yam akan update blog kesayangan yam ni..Bukan tak nak update dah..Ada hal yang tak dapat dielakkan., minggu lepas Zara balik..Sempat la yam tangkap gambar zara ni..Nakal dah budak kecik ni..Pusing 1 rumah,,Dia paling suka merangkak ke dapur...Nak belajar memasak kot..huhu..Tutup lampu pun zara pergi jugak..memang tak ada perasaan takot zara ni..Tak sabar tunggu dia boleh jalan dengan mukhris sekali..Best dapat tengok perkembangan Zara dan Mukhris ni..Macam mana yer kalau dah ada anak sendiri...hehe...ish-ish..letak tepi dulu...Apa-apa pun jom layan gambar dibawah..Nanti ada masa lagi yam update blog ni..Kalau tengok dah jarang update blog ni kena faham-faham la..Bukan tak nak update taw...Tapi ada kerja yang tak dapat dielakkan..huhu..Jumpa lagi..


 Muka baru bangun tidur


aaa...geram-geram..macam nak gigit jer..hehe


 Muka serius zara..hehe


 Muka tengah marah..


 Suka sangat buat muka macam ni..


 Jom-jom sapa nak ikut zara pergi shoping :)


 Kereta mainan dari abang sulung Mukhris boleh guna sampai sekarang..
Barang sekarang tak tahan & cepat rosak...



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam