20 September 2013

Mukhris Mahadhir 10 bulan

Dah lama yam tak update pasal Mukhris Mahadhir..Bukan MB kedah yer..Anak saudara yam ler..Yang sama lahir bulan dengan Zara..Minggu lepas Mukhris balik kejab..Dapat la lepas rindu budak kecik ni...Badan mukhris dah surut sikit..Sekarang  dia dah masuk 10 bulan..Sekejab ja waktu kan...Sekarang mukhris memang ringan mulut...Yam suka usik dia...Mulut dia pot pet pot pet...hehe..Marah yam gangu dia ..Memang riuh la kalau mukhris balik..Tak tambah zara balik lagi..Minggu ni tak dapat jumpa Zara lagi...Dah 2 minggu tak jumpa zara..Rindu kat Zara...Minggu ni yam pergi bercuti Melaka dan Nilai..Malam ni yam bertolak naik bas..Bersama-sama dengan warga ofis yam...Melaka ni memang selalu sangat yam pergi..Tapi memandangkan FREE mesti la kena pergi..Cuma bawa duit shoping ja...huhu...Hari sabtu baru balik...Melancong ja kerja yam..Yam memang kaki berjalan..Pantang dia ajak taw..huhu...Ok lah berbalik tajuk dia atas,,Meh yam nak tunjuk gambar terbaru Mukhris Mahadhir.....Layan gambar di bawah yang sempat yam tangkap...Mukhris tengah main buah pelam..Ada masa lagi yam update blog kesayangan yam ni.....:)




 Rambut dah panjang..Tapi ibu mukhris sayang nak potong lagi..
Rambut dia jenis perang2 dan nipis..
memang tak boleh lawan rambut zara..huhu




 mula-mula bagi buah pelam tengok mukhris buat apa..hihi




ok dah dapat pegang...:)




pas2 kasi masuk mulut..hehe 




Tiba-tiba  nak nangis sebab  tengok Ibu dia lalu..huhu
 pelam pun letak tepi...Mukhris-mukhris...
sekali dia nangis bergegar rumah Tok medah dia...haha


 

 Dukung..kasi lari dari Ibu dia..Baru nak senyum..
Eii...memang geram budak kecik ni...





♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam