23 September 2013

Melancong ke Melaka - Part 2

Selamat Pagi semua..Pagi-pagi ni yam ambik masa sikit untuk update Part 2 lak..Apa lak Part 2...Pergi melaka la...Baca tajuk diatas yer....Sementara yam tak sibuk lagi (sibuk la sangat..haha )..Mood tengah rajin katakan...Kalau datang mood malas nak update blog pun malas..ish..ish..ish..Macam mana nak jadi blogger,Update blog pun malas...Dah-dah merapu lebih ja yam ni...Jom la cuci mata pagi-pagi ni dengan gambar yam di melaka...Yam malas nak taip dah..Buat ayat malas lagi..huhu...Jangan marah yer..


 sebelum keluar jalan2..tangkap gambar dulu..hehe
belakang mak yam..Sorang2 pun jadi anak dara mak ni..huhu





Alahai ayu gitu che yam...hahaha..



Kawan lama tak jumpa..huhu





 Senyum abang beca ni..hehe





 Naik bot pulak..Free mesti kena naik..huhu

 

Muka yang semakin bulat...hahaha..

 Ok lah jumpa lagi lain masa yer...:)



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

3 ulasan:

Ms. Anne berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

best nyer... melaka ok.. anne dulu lama duk melaka gak... almost 7 years... banyak tempat menarik...

jom join segmen sehari anne..
http://annscape.blogspot.com/2013/09/segmen-why-you-blogging.html

My Little Diary berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

owh!!! melaka tmpt kelahiranku...
hehehe

Cik Itah@RRP berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

seronoknya dapat pegi Melaka..

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam