22 September 2013

Melancong ke Melaka - Part 1

Selamat Petang semua..Fuhh!!..penat pergi melancong tak hilang lagi..huhu..Mata mengantok jer duduk depan komputer ni..Tapi tetap jugak nak update blog kesayangan yam ni...Jumaat dan sabtu memang yam jarang update sebab yam cuti,,hihi...Bila la nak baiki laptop..Ok lah berbalik tajuk diatas yam bertolak ke Melaka hari khamis..Balik semalam sampai dalam pukul 12 malam..Penat tu jangan nak kata la...Memang penat giler...Alih-alih hari ni masuk kerja..Nasib la ofis dekat ja dengan rumah dalam 5 minit dah sampai...Kalau jauh memang ambik cuti..huhu...Sayang la nak tinggal bantal busuk..hihi..Petang ni yam nak tunjuk gambar yang sempat yang tangkap la..Kalau bawa adik yam senang suruh dia tangkap..Yam pergi melaka ni hotel,makan,naik bot free jer..semua ofis tanggung..Yam bawa la mak..Tak ada sunyi duduk 1 bilik..huhu..Cuma yang penting duit shoping tanggung sendiri yer..hehe..Mesti nak tahu kan yam beli apa..Nanti yam update lain citer tuu..Jom layan yang ni dulu yer...Tak banyak sangat tangkap gambar...Apa-apa pun layan ja la...:)


Ni kaum-kaum ibu..depan zoo melaka..Yam tak masuk..malas..hihi



 Ni perigi Hang Tuah..


 Jadi modal sebentar..huhu


 Ni Mak yam..


 Tiba-tiba ada gambar tandas lak..Ni tandas bilik hotel yam menginap..
Hotel De_Mawardah dekat dengan Menara Taming Sari..


Abaikan beg-beg diatas katil..huhu
Ok lah setakat petang ni ja yam dapat kongsi gambar..
Esok sempat yam update lagi...
Jumpa lagi semua...:)
 

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam