16 September 2013

Dapat Hadiah !

Selamat petang semua...sunyi blog ni 2 hari kan..Bukan tak nak update taw..Sebab cuti kerja..Biasa la yam update blog ni pun di ofis ja..Laptop yam masih di ICU..huhu..Tak baiki lagi...Tadi pagi yam pergi klinik..Hari jumaat yam deman dengan sakit perut..Memulas perut ni di buatnya...Tak tahu kenapa..Mungkin silap makan..Dah 3 hari...Tadi masa yam pergi klinik..Ada sorang budak kecik..comel...Mungkin dalam umur 2 or 3 tahun..Biasa la budak-budak yam senyum la....Tahu tak apa perkataan dia keluar.. " Weiii "..hahaha..Terkejut jugak yam..Ingat nak balas senyum..hihi..Budak zaman sekarang...Ok lah..Maaf yer yam baru ja update senarai peserta segmen yam...Terima kasih sangat-sangat sudi join segmen yam yang tak seberapa ni..Sapa belum join lagi.. Cepat-cepat la join..( Klik ) Ok berbalik pada tajuk kat atas...Hari Khamis yam dapat barang ni..Tahu tak dari sapa..Dari blog BondaQalish. Sebab kenapa yam dapat hadiah ni..Bukan hadiah hari jadi yer..Besdey yam ni 17 september ni taw..Tapi yam anggap Hadiah ni sempena besdey yam..hihi..Tahu tak sebab apa yam dapat hadiah ni..Sebab yer yam follower yang ke - 400..Terima kasih sis..Cantik sangat...Terima kasih sangat-sangat...Meh sini yam nak tunjuk sikit,..Jom layan gambar di bawah...


Sapa-sapa jom la terjah blog sis ni..Sis ni ada buat segmen taw..Yam sendiri pun tak join lagi..Bukan tak nak..Tapi melibatkan FB ni susah sikit yam nak join..tempat ofis yam tak boleh on Fb..huhu..Kalau abang yam balik boleh la pinjam laptop dia kejab.Boleh join..

Jom terjah blog BondaQalish...










 Terima kasih yer sis..
Cantik :)
Jumpa lagi lain masa...






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam