15 Ogos 2013

Update Blog Selepas Raya

Hai semua!!!!...Apa khabar???...sunyi ja blog ni..Cuti raya katakan...huhu..Mesti ada yang masih cuti lagi kan..Atau pun tengah dok mengadap komputer or laptop mulut sambil makan kuih raya...hehe..Kuih raya tahun ni yam tak buat...Kak ipar tolong buatkan dan tempah..Tak sempat katakan...hihi..Rajin dan malas sama..Banyak benda nak buat..Raya tahun ni sibuk la jugak..Sampai la En Is mengajuk sebab tak angkat call dia..Mau tak marah sampai dekat 20 kali cal yam tak angkat,,,hehe..Maaf sangat-sangat Abe yer..Sibuk layan tetamu..Raya keempat pulak pergi Taiping,Perak rumah mak saudara kenduri..Sibuk la sikit...Amacam raya korang best tak???...Kampung yam sekarang budak-budak dah tak ramai...Harap anak saudara sepupu ja,,Duit raya tak habis banyak..hehe...Apa-apa pun SELAMAT HARI RAYA SEMUA.,Sebulan raya taw..huhu..Ok lah yam nak selit sikit gambar yam beraya..Maaf la tak sempat tangkap banyak pun sebab sibuk layan tetamu..tengok-tengok make up dah cair   ( make up la sangat,,hahaha )..Nanti yam tunjuk gambar baju raya yam..Sebab gambar di bawah ni yam tangkap tak penuh....Ni tym pagi..Siap2 orang datang,,Nak tangkap gambar dah lupa...:)...Jumpa lain masa ...


bunga di tudung 2 yam tambah sendiri :)



 control cun sat...hihi


 abaikan gambar dibelakang..huhu

 
maaf tak berapa jelas manik tampal di tepi tudung ...
Nanti yam update manik tudung ni...



terselit gambar budak tembam sat...:)


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam