20 Ogos 2013

Tudung Raya Pink

Hai semua...!!!..Sebelum yam balik rest pukul 1 ni..Yam nak update bab tudung raya yam yang bermanik dan berbunga tampal..Yam tak tahu nak letak tajuk apa..Yam letak ja tudung raya..hehe...Tudung ni yam beli seminggu sebelum raya...Itu pun beli dekat pasar malam dekat kampung yam..Nasib la ada..Malas nak keluar pergi beli jauh-jauh..Harga sama ja..Yam nak cari kosong tudung untuk baju raya yam...Alih-alih tak ada la pulak yang pink kosong..Yang ada cuma warna campur-campur..Nasib cantik..Yam ambik jer..Tudung ni yam beli RM 10.00 jer..Tapi yam tahu harga dia dalam kurang RM 8.00 ke bawah jer..Biasa la nak raya...Naik harga sikit..hehe...Nasib la adik yam sanggup pergi shopping tudung dengan yam..hehe..Thanz adik nir..Segan nak pergi sorang-sorang...Lepas-lepas bukak puasa dan solat terus ajak dia pergi beli tudung..Ok lah nak bersiap-siap nak balik rest jab..Jumpa lagi.........

Sini gambar penuh 
sebelum 



 Dalam proses 









Selepas





 







♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam