21 Ogos 2013

Kenduri...Kenduri..Kenduri

Selamat Pagi Semua???....Ok pagi yang indah ni...hehe..Yam nak update blog kesayangan yam ni...Jarang sangat yam update sekarang...:)...Hari ni yam nak update bab kenduri pulak..Ni tym raya keempat..Rumah mak saudara yam dekat Taiping,Perak...Yam tidur disana..Tak sah kalau tak tidur sana..Mak saudara yam sporting giler...Anak-anak dia semua sporting...Masuk yam lak...Riuh satu rumah...hahaha..Semua keturunan bising satu rumah...Boleh gegar rumah mak saudara yam ni kalau jumpa semua...hihihi...Apa-apa pun jom layan gambar dibawah....Maaf gambar pengantin tak banyak..Sebab tak sempat tangkap..huhu...Layan tetamu..hihi..



 Tudung pink 2 anak saudara yam..Yang paling nakal..hehe...Tengok ja perempuan..Tapi buas ( maksud nakal lebih )..huhu..Yang lelaki sebelah sambil pegang anak kecik...sibuk ja orang nak tangkap gambar..dia pun nak..hihi..Sepupu yam anak mak saudara yam..:)





Abah dan Mama zara :)
Abang di & Kak Zu




Sepupu yam yang giler-giler..Yang lain ada lagi..Tak sempat tangkap..
Nurul & Azimah




Yang ni baru pengantin...Serba putih..
Zamri & Kak Ila



Yang baju biru 2 Ibu Mukhris..Baju merah Abang Mukhris...
Tudung pink dah tahu kan..:)




Mukhris dengan Ibu dia ( Kak Fairus )




Gambar last ni mesti kena ada..huhu..Menampakkan kegemukan disitu..hahaha...Yang ni ja yam dapat post kan..Banyak lagi..Berat blog ni...huhu..jumpa lain masa...





♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam