29 Ogos 2013

Jom Join Mini Segmen Raya!


Dah lama sangat yam tak join segmen...ok petang ni yam nak join satu segmen..simple sangat..jom join semua...
 
Syarat-syarat 

korang just isi LINK BLOG  korang di kotak komen di bawah.
contohnya :  saya join! http://norumara.blogspot.com.
seorang blogger cuma layak utk 1 blog sahaja..

mini segmen raya ini berlangsung 24 JAM dari sekarang..!
selepas itu, penyertaan takkan lagi diambil dikira.
lepas je tamat segmen aku akan terus keluarkan senarai peserta.
dan jumaat ini (30 ogos), aku akan umumkan nama pemenang.
Hadiah




mula : 28 ogos (2:00 ptg) , tamat : 29 ogos (2:00 ptg)
( 24 hours..!! )
KLIK SINI NAK JOIN 
'
'
'

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam