19 Ogos 2013

Baju Raya yam 2013!


Seperti dijanjikan....hari ini yam nak tunjuk baju raya yam 2013..Maaf la kelewatan yam update baju ni...Bukan apa sibuk sikit..Sibuk la sangat...hahaha...Ada kerja perlu selesaikan baru dapat update blog kesayangan yam ni...huhu...Tidak pagi tadi lagi yam nak update...Ada perkara yang tak dapat dielakkan...Mesti tak sabarkan tunggu baju raya yam yang vote gitu..hahaha...Mak datin gitu..Mak yam kata dah-dah la letak manik gitu..Takot banjir kampung yam..Baju yam yang tenggelam dulu...hihi...sampai hati mak yam kan...Kalau mak tak tegur yam nak letak lagi manik dan labuci kasi meriah baju ni...hahaha...Tengok-tengok sayang pulak nak pakai baju ni..Terlebih manik dan labuci..hehe..Baju raya tahun lepas pun yam cuma pakai 2 3 kali ja...itu la mak kata buat manik-manik sangat...Kan tak terpakai..huhu..Tak apa-apa anak saudara perempuan yam ada..Ok lah jom layan...Merapu ja lebih yam ni...Jom layan gambar di bawah..Tengok ok tak baju yam..Agak-agak banjir tenggelam terus...kihkihkih...

Sebelum ni yam ada update baju ni..tapi belum siap sepenuhnya..















Ok jumpa lain masa.....Bye..Bye....Bye....


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam