05 Julai 2013

Sesiapa pakai lagi HP ni??


Selamat Petang semua!!..Kerja tak banyak sangat petang ni boleh la yam update blog kesayangan ni bak kekasih yam gitu...hehe..Jangan kata yam makan gaji buta lak..huhu..Tak ada la..Tym free yam update blog ni dan jenguk-jenguk blogger-blogger lain..Petang ni yam nak update pasal HP...HP ni memang orang tak guna dah..Sapa-sapa sini masih pakai angkat kaki???hehe...HP ni  bapa saudara yam punya..Tapi dia tak pakai dah..Memang tak boleh pakai pun HP ni..Dia bagi cucu dia main ja..huhu...Budak zaman sekarang tak guna dah HP n tekan-tekan macam ni..Semua guna hujung jari ja...Alahai bertuah betul zaman moden sekarang..Dapat Peperiksaan bagus dah dapat HP canggih...Best kan...Kita dah kerja baru merasa pegang Hp canggih..huhu...dapat main games di hp ja..Mainan tradisional dah tak main..Suruh main ramai dah tak pandai..sedih kan..Lebih suka main dalam Hp...Zaman dah moden..ok lah petang ni yang 2 ja yam nak membebel..hehe..Ada masa free lagi yam update blog ..k byee..


Hp pak cik yam :)





 ada sapa pakai lagi hp ni??


 HP bawah ni semua dari google :)






 Hp idaman ku...huhu





♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam