16 Julai 2013

Sepit Rambut Dari kain Felt


Hai semua!!!..Banyak hari kan yam tak update blog..Kesibukan kerja..Segera ja semua...Biasa la kerja bawah orang macam ni la..Sambil update blog ni sambil dengar ceramah ustaz kazim..Gelak sorang-sorang..Senyum sorang-sorang..Pelik orang ofis tengok...huhu...Suka dengar ceramah ustaz kazim...Kelakar ustaz ni...Dari dengar lagu baik dengar ceramah..Tambah-tambah bulan puasa ni..Dapat pahala...:)...Perbanyakkan baca al-quran...Ok sebelum balik rest tengah hari ni yam nak update tajuk kat atas...Dah baca lum??..mesti la dah..Sepit ni di tempah oleh cikgu sekolah abang di ( abah zara ).Cikgu sekolah abang di lihat pic zara pakai sepit rambut yg yam buat untuk zara...Yam buat sikit ja..Sebab kain tak cukup..Kena keluar beli lain..Sekali beli manik,labuci,reben untuk baju raya yam..hehe...Nak kasi vote sikit..tapi tak ada la macam pengantin..Dah siap baju 2 nanti yam update yer..Ok lah yam nak kemas meja..Nak balik rest jab..huhu..Jumpa lain masa..:)


















Zara jadi model sepit rambut utk cik yam dia..hihi



Alahai geram betoi budak kecik ni.......
nak gigit2 ja pipi 2...:D



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam