24 Jun 2013

MUSIM BUAH LAGI!

Selamat Petang semua...Maaf banyak hari kan yam tak update blog ni..Dan tak sempat balas komen-komen blog yam ni..Bukan apa..Tiba-tiba komputer tak boleh nak on..Al maklumlah yam guna komputer pejabat..Laptop tak sempat nak baiki.Nak suruh En Is belanja beli Tab la..haha..( Gurau ja..beli pun tak apa :) )..Ok petang ni yam nak tunjuk buah kesukaan semua..Jangan jeles..haha..dapat jugak makan buahan kesukaan yam..Tidak nak kena beli..Mahal  taw!..nasib la abah yam ni suka berkebun dulu..Dapat la anak-anak dan cucu-cucu dia merasai buah-buahan di kala musim buah ja la..huhu..Merapu pulak ayat..Bukan apa nak balik dah..hehe..sebab itu la yam taip merapu ja..Meh sini yam nak tunjuk sikit buah-buah yang sempat di tangkap oleh yam..Tak banyak sangat..Musim dia tak menentu..yam paling suka buah pulasan..tapi tak musim dia...Tak apa la..ada durian,mangis pun jadi la..


 musim kali ni buah kecik-kecik ja...tapi tak apa janji boleh makan..huhu


 amacam telan air liur tak...hehe


 buah manggis tak berapa masak lagi..tapi nak tunjuk gak..:)

tiba-tiba pic zara..
saja wat iklan takot sapa-sapa nak ambil model untuk majalah baby..hehehe
Ok jumpa lagi lain masa.Bye semua...............

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam