26 Jun 2013

Keindahan Di Sabah - Part 1


Selamat Pagi semua!!..ok hari ni yam nak update gambar-gambar Keindahan di sabah yang sempat disnap..Tapi kebanyakan Abang yam yang tangkap gambar ni..Sebab dia yang pegang kemera..Yam jadi model tak bertauliah..hehe...Tapi kali ni bukan gambar yam nak tunjukkan.Tapi gambar keindahan saja...Dah lama nak update bab ni..Tapi tak ada masa...Hari ni baru sempat yam update..Sekarang dah jarang yam update blog ni..Maafkan yam..Tapi yam tetap bukak jugak tiap hari..cuma yam tak sempat nak update ja..Ni gambar baru Part 1 taw..Banyak lagi gambar yang yam nak tunjukkan..Kalau letak banyak-banyak takot berat pulak blog ni nak bukak..huhu...Ok jom kita cuci mata sat...Mengantok 2 boleh segar kan mata sekejab...:)..Insyallah yam akan update gambar seterusnya..Sekarang cuci mata tengok gambar ni dulu taw...Piece!!!...

























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

11 ulasan:

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

Cantiknya..tak sabar nk ke sabah minngu depan..:p

Che Siti Maryam berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

memang cantik-cantik pemandangan kat sana...ada lagi..nanti yam akan update lagi :)

duniafana berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

kundasang pegi?

Che Siti Maryam berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

#duniafana - pergi..ada lagi gambar yang yam tak letak..Orang sabah ke?

Mizz Aiza berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

wah.. seronoknya dapat jalan2 sabah.. :D

Cik Bella berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

Tempat tinggal Bella :)

Fiza Rahman berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

Bestnya.

HeNRieTTa JoSe berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

ada rezki nak ke sabah lagi....semoga berbahgia...

fiza saiza berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

waahh...cantiknya pemandangan disabah....

Che Siti Maryam berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

#Mizz Aiza - Memang best jalan2 kat sabah..

#Cik Bella - Ya ka...hehe..Nanti leh tempah mutiara..huhu

#Fiza Rahman - Memang best pergi sabah..:)

#HeNRieTTa JoSe - thanz yer..best kan pergi sabah..Mutiara murah lak 2..huhu

#fiza saiza - Memang cantik..tambah2 kalau pergi tengok sendiri..hehe

Mimie Najib berkata... [Che Yam comment] Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-reply-to-comment/#ixzz2fz7ZL93G

matahari terbenam ke tu??? cantiknyaaaa...

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam