06 Jun 2013

Junior Mukhris Mahdhir


Hai Semua!!!...Apa Khabar??...Dah banyak hari kan yam tak update blog ni..Sepi sebentar..Minggu ni yam sibuk sikit..Banyak kerja yang perlu selesai kan..Ni pun curi-curi masa nak update blog ni..Kesian blog ni..Tuan yer dah malas update huhu..Bukan malas tapi terlalu sibuk..Kalah menteri hahaha..Tak ada la sangat..Tym rehat ni boleh la yam update entry anak saudara yam dah makin membesar..Dah 6 bulan lebih dah..sama dengan zara..Minggu ni dapat gak yam lepaskan rindu budak kecik ni..Dah banyak minggu tak jumpa dia..Rindu sangat..Makin buas...huhu..Dah jadi askar macam zara..Tapi yang ni lagi la..Lelaki katakan..Habis nak terokai dia..Kalau tym mandi suka sangat main air..Lepas ni zara lak yam nak try mandikan...:)..Mukhris memang tak duduk diam..Balik rumah yam pandai dia nak didukung ja,Pantang pakai tudung mesti nangis nak ikut..huhu..Geram sangat Mukhris ni...Yang ni Mukhris Mahadhir jugak..Tapi Junior punya...huhu..Ok meh sini yam nak tunjukkan gambar terbaru Mukhris Mahadhir...

  
Budak mata bulat :)









Geram tengok yang ni..Mata mahal..huhu





 Kena ikat dengan kain sebab tak nak duduk diam..hehe


Hai saya Mukhris Mahadhir :)

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam