27 Jun 2013

Games Pou!


Siapa-siapa sini biasa main games Pou ni???..Maaf la kalau yam terlambat...huhu...Bosan sangat duduk pejabat yam bukak blog dan terus update pasal Games Pou...Baru berapa hari yam main games..Yam tahu pun dari anak kak tempat kerja yam..Best jugak layan games ni..Kita kena bagi dia makan,mandikan dia,bermain dengan dia...Tak ada la bosan sangat..Macam kita bela dia la..Bukan setakat games ja..Boleh tukar-tukar baju,meka upkan dia...Sesiapa tak tahu lagi dan tak biasa main lagi...sini yam dengan baik hati CheewaaHhh!!..huhu..sediakan untuk download...Dia sesuai untuk HP adroid ja..


Sini download --------------->>>>  ( KLIK )


Klik ja dekat download 2 yer...:)


Disini yam nak tunjukkan pou yang yam dah bela sampai montel macam tuan dia..huhu..


Gambar di bawah ni mula-mula yam main 
( tapi level sampai 10 dah baru nak tunjuk huhu )



 Tengok gambar bawah ni tembam tak???...hahaha..yam bagi makan cukup taw..
cepat-cepat la sesiapa tak main lagi..macam budak-budak pulak yam ni..huhu




 duit dah kurang sebab shoping banyak sangat dan makan sedap-sedap..pou ni tak diet macam tuan dia jugak..hehe



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam