30 Jun 2013

" Segmen bloglist Julai & Ogos By Cik akak "




Klik banner untuk join 



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib) 
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen bloglist Julai & Ogos By Cik akak "
  • Akhir sekali letak link segmen dalam kotak komen sahaja
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja


Segmen bermula 30.06.2013 dan Tamat 02.07.2013

Jam 8.00 malam (Tamat)


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

28 Jun 2013

Keindahan Di Sabah - Part 4



Selamat Pagi semua!!!...Awal pagi ni yam nak buat sambungan Part 4 lak..Memang cantik-cantik gambar abang yam ambik ni...Tak tahu nak pilih..Semuanya cantik belaka..Kalau yam nak letak ja semua..Tapi malas la pulak..huhu..Yam pilih yang cantik dimata yam saja..Harap-harap semua puas hati la hasil gambar dibawah ni..Agak-agak abang yam ni boleh tak jadi Juru Photo nanti..huhu..Juru Photo tym yam khawin la..hehe..Gurau ja..Ada bakat jugak abang yam ni ambil gambar..Ok la ke lain pulak merapu yer..Jom layan gambar di bawah ni pulak...lepas yam rajin,yam akan update seterusnya....Piece!!!...:D





















♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

27 Jun 2013

SEGMENT TAMBAH FOLLOWER & PENCARIAN BLOGLIST



Klik banner untuk join 

@

sini ---->>> ( KLIK )

  



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Games Pou!


Siapa-siapa sini biasa main games Pou ni???..Maaf la kalau yam terlambat...huhu...Bosan sangat duduk pejabat yam bukak blog dan terus update pasal Games Pou...Baru berapa hari yam main games..Yam tahu pun dari anak kak tempat kerja yam..Best jugak layan games ni..Kita kena bagi dia makan,mandikan dia,bermain dengan dia...Tak ada la bosan sangat..Macam kita bela dia la..Bukan setakat games ja..Boleh tukar-tukar baju,meka upkan dia...Sesiapa tak tahu lagi dan tak biasa main lagi...sini yam dengan baik hati CheewaaHhh!!..huhu..sediakan untuk download...Dia sesuai untuk HP adroid ja..


Sini download --------------->>>>  ( KLIK )


Klik ja dekat download 2 yer...:)


Disini yam nak tunjukkan pou yang yam dah bela sampai montel macam tuan dia..huhu..


Gambar di bawah ni mula-mula yam main 
( tapi level sampai 10 dah baru nak tunjuk huhu )



 Tengok gambar bawah ni tembam tak???...hahaha..yam bagi makan cukup taw..
cepat-cepat la sesiapa tak main lagi..macam budak-budak pulak yam ni..huhu




 duit dah kurang sebab shoping banyak sangat dan makan sedap-sedap..pou ni tak diet macam tuan dia jugak..hehe



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Keindahan Di Sabah - Part 3


Selamat Pagi semua!!...Dah sarapan belum ni??...Belum??..pergi la makan dulu..Sarapan 2 kan penting untuk kita..Sekejab ja kan..Pejam celik..pejam celik dah nak masuk bulan 7...Dah nak puasa dah..Cepat ja masa sekarang...mmm...Hari ni mood yam tak berapa ok sangat...Tapi yam dah janji nak buat sambungan Part 3 lak..Mood letak tepi..Yam nak bagi diri yam Happy..Biar la benda semalam berlalu...Tapi hati siapa akan tahu kan...Kuatkan semangat yam..Mungkin hari ni lebih baik dari semalam..Dah-dah...Lari tajuk asal pulak..Ok jom layan Gambar Part 3 lak...:)...Insyallah lepas ni Part 4 lak yer..Jumpa di lain masa....

ada entry dulu yam ada citer bab sabah 

'
'
'
( sini , sini , sini , sini , sini , sini )



























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

26 Jun 2013

Keindahan Di Sabah - Part 2

Selamat Petang semua...seperti yang dijanjikan petang ni yam nak update keindahan di Sabah Part 2 lak...Cantik sangat-sangat...Tapi yam pilih jugak..Banyak sangat la..Tak terpilih....huhu..Dan yam lupa pulak nama tempat-tempat yang dalam gambar ni..Setengah saja ingat..Kalau sapa-sapa orang sabah disini tahu la nama tempat yer...Maaf yer..Bukan apa..Sabah ni yam pergi dah lama..Dulu jarang update blog..sekarang ni kena rajin la..sebab dulu tak berapa pandai sangat..huhu...Ok jom layan gambar untuk petang ni pulak yer...Jumpa di lain masa..Byee......


























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Keindahan Di Sabah - Part 1


Selamat Pagi semua!!..ok hari ni yam nak update gambar-gambar Keindahan di sabah yang sempat disnap..Tapi kebanyakan Abang yam yang tangkap gambar ni..Sebab dia yang pegang kemera..Yam jadi model tak bertauliah..hehe...Tapi kali ni bukan gambar yam nak tunjukkan.Tapi gambar keindahan saja...Dah lama nak update bab ni..Tapi tak ada masa...Hari ni baru sempat yam update..Sekarang dah jarang yam update blog ni..Maafkan yam..Tapi yam tetap bukak jugak tiap hari..cuma yam tak sempat nak update ja..Ni gambar baru Part 1 taw..Banyak lagi gambar yang yam nak tunjukkan..Kalau letak banyak-banyak takot berat pulak blog ni nak bukak..huhu...Ok jom kita cuci mata sat...Mengantok 2 boleh segar kan mata sekejab...:)..Insyallah yam akan update gambar seterusnya..Sekarang cuci mata tengok gambar ni dulu taw...Piece!!!...

























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

25 Jun 2013

"Segmen Bloglist Julai Blog Paly"




Klik Banner nak join yer





Klik sini ------------>>>> ( KLIK )

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

24 Jun 2013

MUSIM BUAH LAGI!

Selamat Petang semua...Maaf banyak hari kan yam tak update blog ni..Dan tak sempat balas komen-komen blog yam ni..Bukan apa..Tiba-tiba komputer tak boleh nak on..Al maklumlah yam guna komputer pejabat..Laptop tak sempat nak baiki.Nak suruh En Is belanja beli Tab la..haha..( Gurau ja..beli pun tak apa :) )..Ok petang ni yam nak tunjuk buah kesukaan semua..Jangan jeles..haha..dapat jugak makan buahan kesukaan yam..Tidak nak kena beli..Mahal  taw!..nasib la abah yam ni suka berkebun dulu..Dapat la anak-anak dan cucu-cucu dia merasai buah-buahan di kala musim buah ja la..huhu..Merapu pulak ayat..Bukan apa nak balik dah..hehe..sebab itu la yam taip merapu ja..Meh sini yam nak tunjuk sikit buah-buah yang sempat di tangkap oleh yam..Tak banyak sangat..Musim dia tak menentu..yam paling suka buah pulasan..tapi tak musim dia...Tak apa la..ada durian,mangis pun jadi la..


 musim kali ni buah kecik-kecik ja...tapi tak apa janji boleh makan..huhu


 amacam telan air liur tak...hehe


 buah manggis tak berapa masak lagi..tapi nak tunjuk gak..:)

tiba-tiba pic zara..
saja wat iklan takot sapa-sapa nak ambil model untuk majalah baby..hehehe
Ok jumpa lagi lain masa.Bye semua...............

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam