01 Jun 2013

JALAN-JALAN CAMERON HIGNLAD LAGI!


Selamat Pagi...Hari ni masuk kerja..terlebih rajin la pulak yam ni...Boleh la yam update blog  ni..huhu...Mengantuk tengok angka dalam sistem ni..:)..Yam nak update bab  cuti lepas pergi Teluk Senangin..Terus ke Cameron Hignland..Orang ajak yam pergi ja..Memang jalan jem teruk ..Tahu-tahu la cuti..Yam tidur ja la..Drebar kena banyak sabar la..hehe..Tak banyak tempat kami pergi sebab dah banyak kali dah pergi..Cuma saja-saja jalan ja..Tak rancang nak pergi..Ingat tak jadi..Tak tempah la hotel or chalet..Call semua penuh...Nak tidur dalam kereta ada baby..Yam pergi 3 biji kereta..Cari-cari ada jugak..Besa la cuti mahal la sikit..Nak buat macam mana terpaksa la jugak..Nak tidur mana lagi..Rumah ok gak..Ada 3 bilik..Dapur pun ada.Bersih...Puas hati jugak la..Besar..Nama tempat 2 yam lupa..hehe..Ok jom layan..Gambar tak ambik banyak sangat pun..Yam suka pergi Cameron nak beli sayur ja..murah..Ada 13 sayur cuma RM 10 ja..ok lah banyak sangat...Ada lagi..Nanti bosan lak..huhu...( ayat tungang langang hahaha )






 Kemontelan dah nampak..hahaha



 bergambar bersama family kak zu


 Geram ja tengok zara ni..
payah nak ambik gambar..2 pun kena acah dulu :)


 Tengok budak kecik bukan nak duduk diam..hehe


 Suka pic ni..Zara baru bangun tidur..
Nasib la dia tak meragam sangat..


 Tengok siap dengan peta nak cari hotel n chalet..hehe



 Mak cik yam & Zara...



 Zara dengan Abah & Mama nyer :)


Pic ni kena ada...huhu 
( terlebih sopan hehe )

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam