24 Mei 2013

SELAMAT BERCUTI SEMUA!


Esok cuti!!..Amboi semangat semacam ja yam ni..Haha..Sampai taip nama jadi ayam..yam la..( nak seakan sama hihi )..Cuti wesak jatuh hari jumaat dan jadi ganti sampai ahad la..Bagi kedah..Dan yang paling best esok yam akan bercuti di Teluk Senangin,Perak..Hari ahad baru balik..Lajak ke Cameron Hignland Abang yam gtaw..Yam pergi dengan family Kak Zu ( mama Zara )..Yam pun lajak la ambik cuti hingga isnin..huhu..Takot penat..Cuti tahunan ada lagi..Blog ni akan sunyi sampai la hari selasa ni yam update..2 pun kalau tak berapa sibuk la..Tapi yam tetap jugak update..huhu..Curi-curi masa sama..Tapi kerja tetap buat jugak..Bukan makan gaji buta yer..Minggu depan cuti sekolah..Yam bawa la anak saudara yam abang mukhris..Mukhris tak boleh bawa lagi..Masih kecik..Bawa budak 2 orang ni tak ada la yam bosan sangat..Abang Mukhris no 2 ni banyak cakap sikit macam mak cik yam dia..hahaa...Ok lah nanti yam update melancong ke Teluk Senangin,Perak..Yam memang kaki melancong..Mak yam kata dah kahwin dapat suami jenis duduk rumah tak tahu la.k jumpa lagi..

SELAMAT BERCUTI SEMUA!!!......




♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam