20 Mei 2013

Kenduri Rumah Mak Saudara

Selamat Pagi Semua!!!..Pagi ni yam nak update Gambar-gambar kenduri adik sepupu yam..Tapi gambar kaum kerabat yam ja lebih-lebih..hehe..Pantang nampak kemera wahh!! semua nyer nak tunjuk comel dan bergaya gitu..Ish!!..sampai pengantin letak tepi..haha..Maaf la gambar dibawah ni tak ada gambar pengantin ( abaikan hehe )..Sepupu-sepupu yam ni memang giler bergambar..Tapi tak banyak yam tunjuk..sebab hampa ni terlebih comel...hahaha..Maaf la nurul den baru ja nak update entry ni ( tiba2 negeri sembilan pulak huhu )..Dan yam nak minta maaf kepada sapa-sapa yang tag yam,yam tak sempat lagi nak join..Syarat yang senang sikit yam join..Kalau berserta FB ni susah sikit..Sebab yam update blog pun kat ofis..Laptop yam masih rosak..Malas nak baiki lagi..hehe...Yam harap anda-anda tak marah yer...Yam minta maaf :)..ok jom layan gambar-gambar kaum kerabat yam yang gile bergambar..huhu...Jumpa lagi..Rajin yam update lagi..Piece!!!...


 Sapa lagi tembam???..haha


 Yer-yer la baju hitam 2 makan..Tapi yam yg makan dgn adik sepupu gambar atas..memang sedap sup tulang...tengok badan..hehehe


Piece semua!!!..
 

Ok habis...ada lagi gambar...Buat berat blog yam ja..hahaha..jangan marah semua...ni dah kira yam masuk lam blog gak..tatata

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam