15 April 2013

"Segmen: Jom bergegar dalam blog!"


Hai semua!!dah banyak hari yam tak update blog ni...sibuk sikit..huhu..dan yam nak minta maaf banyak-banyak...sebab ada yang yam tak sempat nak join segmen..kalau berkaitan dengan Facebook.memang yam tak dapat join..Masalah di Ofis yam tak boleh bukak Facebook huhuhu..Blog nasib la tak kena tak block..Boleh jugak yam update blog kesayangan ni..Sebab 2 la yam join segmen yang tak kaitan dengan Facebook..Nanti laptop yam dah ok..Baru yam join yer..Maaf sangat2..

Ok pagi ni yam nak join 1 Segmen daripada Paly..senang ja syarat-syarat yer..jom join..

klik banner dibawah

*
*
*



1. Buat tajuk entri "Segmen: Jom bergegar dalam blog!"

2. Copy gambar atas dan link kan ke entri ni. Publish dan letak url entri korang kat bawah.

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam