24 April 2013

segmen I LOVE YOU MOM


Pagi ni yam dah join 2 segmen..segmen ke 2 ni berkaitan dengan I LOVE YOU MOM...Ni First segmen Fathiah Said..Yam join taw..Yam nak hadiah semua..hahaha...( Haloba betul!!! )...Jom ramai-ramai join segmen ni..
Nak join klik banner di bawah taw...



Buat mak kesayangan yam :-

yam sayang sangat kat mak..tiba-tiba nak nangis pulak..yam nak ucap terima kasih kat mak kerana menjaga yam..kadang-kadang yam ni degil dan kadang-kadang buat mak marah..yam minta maaf..Banyak sangat mak dah bersusah payah membesarkan yam..Yam perempuan seorang dalam family..Perangai ada gak macam lelaki..hehe..mak sabar ja layan keranah yam..Kebanyakan nak ikut kepala yam sendiri ja..sabar ja yam tengok mak..Terima kasih mak..Dan yam tak lupa nak ucapkan Selamat Hari Lahir Mak yang ke 61..Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..Pada 26.04.2013 ni..Hadiah dah dapat..tidak nak wat kejutan hadiah..Tapi dah tempah dekat orang.Depa bagi terus kat mak..Tak da kejutan dah..huhu..ok lah dah terlebih panjang ni..hahaaa..


ni gambar mak yam..Gambar curi-curi..hehe..mak yam tak berapa suka tangkap gambar..:)

yam sayang mak sangat2..






























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam