23 April 2013

* Sabah Bah - PART 1 *

Hai semua...Sihat ka??..Alhamdulilah dah siap semua kerja yam..Boleh la update blog kesayangan ni..hehehe..En Is pun nak balik dah..Tingin nak jumpa..doa-doa la yam dan En is leh jumpa..huhu..Insyallah ada jodoh kami jumpa..Tapi tak tahu bila ja..Sekarang ni sms dan call ja..Jumpa ja tak tahu bila lagi..Dekat 3 tahun dah..Lama tuu....

Ok lah hari ni yam nak bercerita..Ceh!!..macam karangan la pulak..huhu..Berapa tahun lepas gitu..yam ada pergi melancong ke sabah..Yam tak update la pulak..:)..Tym tu yam jarang berblog macam sekarang ni..sekarang baru nak masukkan gambar-gambar tym pergi sabah..Ni part 1 baru..Kalau yam rajin update petang orr esok yam masukkan part 2 lak..sebab yam nak buat blog kat member baik yam ni..Marah la Mek Najat..huhu..Maaf la kesibukan daa...Tapi yam nak update blog ni dulu..huhu...

Melancong ke sabah ni memang best..Tak puas rasa pergi hari tu..Macam nak pergi lagi,,Tapi tak tahu bila boleh pergi ke sana lagi..Kena kumpul duit lain la..Cadang-cadang nak pergi sarawak..best tak??...hihi..Melancong ja yam ni..Enjoy puas-puas dah kahwin susah..hehe..ok jom layan gambar-gambar melancong ke sabah part 1.ada sapa-sapa pernah pergi???...Mesti ada kenangan tak boleh dilupakan..:)..





yam suka pic ni :)
 

dah sampai sabah bah..


dah nampak hotel..leh rest..huhu


ni abang yam..beriya-iya nak bergambar..huhu
 

ni drebar kami..sebab abang edi dah biasa pergi sabah..senang tak payah nak tengok peta..huhu
 

piece!!..penting kena ada..haha...tengok banyak kan gelang2..n rantai..
murah ja..memang puas hati..Abang edi kata ada lagi tempat murah..shoping sikit dah..simpan untuk lain pulak..huhu

ok jumpa lagi Part 2..bye..bye..


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam