20 April 2013

* Minggu yang Sibuk!! *


Selamat Pagi Semua!!!...apa khabar????jab-jab nak update blog sebelum buat kerja yang menimbun...huhu...Rindu sangat kat blog ni..Dah banyak hari yam tak update blog..Minggu ni yam sibuk sikit..Tengah update blog ni pun yam sekarang kat tempat kerja taw...Terima kasih kepada follower-follower yang sudi follow blog yam..dan pengomen setia blog ni :)..Maaf sangat-sangat yam tak dapat nak balas follow dan komen anda..sebab minggu ni yam betul-betul sibuk sikit..Bukan sebab politik taw..hehe..Kerja di pejabat..Nanti dah selesai yam akan terjah blog-blog kamu semua dan yam akan balas komen taw..Minggu ni macam-macam segmen ada..Tapi tak sempat nak join la..Jeles la pulak,,,hahaha..Tak apa-apa nanti dah siap semua yam nak join jugak..dan yam tingin nak buat segmen jugak...Tunggu taw...Dah dalam perancangan...Ok jumpa lagi..Yam nak sambung buat kerja..Bye..bye..



 ni gambar tym yam melancong ke sabah..yang tengah menyelam kat belakang 2 abang yam...sibuk ja..huhu..insyllah nanti yam update gambar melancong ke sabah..memang best..:)

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam