03 April 2013

* Baju Biru Berbunga *

Hai semua..apa khabar???...sihat ka??..rindu kat blog walaupun tinggal sehari ja tak update..huhu..macam mana la tak update banyak hari nanti..Lepas ni mungkin susah sikit..:)..Dan yam tak lupa yang sudi follow blog yam..Terima kasih sangat-sangat..Dah makin meningkat blog ni..Dari sunyi sepi macam dulu..Terima kasih sangat..Salam perkenalan dari yam yang baru follow blog yam..:)..Ok hari ni yam nak tunjukkan 1 baju..ni baju yam sendiri..Baju ni yam pakai tym kenduri member yam ( nani )..ada sapa perasan tym kenduri rumah member yam..( sini ). Maaf baru sekarang yam sempat update..Banyak sangat benda nak yam kongsi..hehe..Mula-mula nak beli kain kosong..Tapi last minute..yam cari ja baju dah siap..Nasib la muat ngan badan yam..hehe..kurus lagi kot..huhu..Balik-balik terus cari manik yang lebih-lebih..dan yam jahit ja yang ada dikepala yam..Yam ni suka gak vote-vote..huhu...Ok jumpa lagi..Jom layan gambar baju biru yam...










♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam