29 April 2013

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER



@

klik sini ----->> ( KLIK )

syarat2 nyer :

1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe


2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


3. gam kuat2 gambar teady bear comel diatas dan linkkan ke entry ini ye


4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe


5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

26 April 2013

sambungan Sabah : PART 4

Selamat Petang Semua!!!...Sebenarnya pagi tadi lagi yam nak post entry ni..Elektrik kat ofis tak ada la pulak..Terpaksa update petang ni..Ok lah Sabah PART 4 lak..Banyak pulak kan sambungan..Maaf la sapa-sapa tak suka..Tapi tengok la jugak..tak kena bayar pun..hehe..Yam tak ada pulak sebut nama tempat..Kelupaan daaa..Sapa disini orang sabah mesti tahu kan??huhu...Kacau la En Is ni orang tengah update blog kesayangan..Dia nak meseg..haha...jangan marah..:)..ok jom layan PART 4..tak habis lagi taw..Pasni yam update lagi PART seterusnya...





yam suka yang ni..sedap :)


yam dan mak 
 

gambar wajib ada..hehe



apa yg kelakar yer mak gelak 2..hehe


 
bila En Is nak sampai ni..:)


ada lagi gambar nak masuk..tapi internet slow la pulak..sabar ja la..
ok sambung PART pas ni lak..tatata























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

25 April 2013

SEGMEN:HEY!!BLOGGER ASAL MANA??



KLIK BANNER NAK JOIN YER :)

Segmen ni bertujuan untuk mencari para-para blloger berasal dari negeri mana & mengeratkan silaturahim antara blogger seluruh negara

Yam blogger asal dari KULIM,KEDAH :)







♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Segmen Bloglist Mei & Jun by Aenn Athirah




Klik Banner Nak join

@

Klik sini ------>> ( Klik ) 


Syarat-syarat: 

- Follow blog Aenn Athirah

- Terpulang nak buat entry ke tak.

- Letak banner dalam entry korang dan backlink ke blog Aenn. *yang buat entry*

- Tinggalkan link blog atau link entry kat komen kat bawah. *tempat lain tak dilayan* 



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Geram Budak Kecik nih!!!

Selamat Pagi Semua!!...Dah makan belum???Belum pergi makan dulu..Sarapan pagi penting taw..ok lah pagi-pagi ni yam nak update pasal Mukhris Mahadhir..Bukan anak Dato Mahadhir yer..Yang ambik calon kat kedah tu..hehe..Ni pasal anak buah yam @ anak nakan ( loghat Kedah )..Geram betoi budak kecik ni..Sekarang ni dah 5 bulan..Sekejab ja rasa..tangan dah pandai nak ambik apa ja dekat dengan dia..Pas-pas masuk mulut..Muka Mukhris lain dari abang yer..Tambah-tambah mata dia..Bulat..yam suka mata dia..Eiii geram...Cubit-cubit pipi dia..minggu lepas dia balik rumah yam..Dapat la lepas rindu..Zara tak balik minggu lepas..Rindu budak kecik sorang lagi..Rambut mesti terpacak..hehe..Jom layan..


meleleh air liur..hehe

Mukhris dengan abangnya no 2..Mohd Syabil
 

 mata dia...eii..geram budak kecik ni..
 

 Mukhris dengan abang sulungnya 
Mohd Fadhil Na'em


piece!!


budak bam bam...huhu


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

24 April 2013

Sabah : PART 3

Sambungan-sambungan2 sabah bah..Tidak malas nak tunjuk..Nanti jeles pulak..kihkih...ok2..yam tunjuk gak gambar PART 3 lak..bukan pa..nak letak banyak-banyak nanti berat pulak blog yam ni..huhu...Meh layan...Malas nak taip lak..Sebab tangan sebelah lagi nak makan Roti..sapa nak???pergi kat kedai bayar sendiri..huhu..Jom layan..


 Jinak ikan kat sini..pelik gak..dah ramai bagi makan..
tapi tetap gak lapar..hahaha
yam lupa tempatnya..
sorang RM 3 masuk..


 tengok tangan sapa??..yam la..haha..
takot..huhu


 yam suka tengok pic ni..comel ja kak zu..:)





 





Gunung kinabalu kat belakang..suka pic ni..
k..jumpa lagi..nanti sambung lagi :)


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Lirik Lagu Dadali – Disaat Sendiri


Lirik Lagu Dadali - Disaat sendiri


Hari demi hari telah ku lewati
Tak pernah aku bersamamu lagi
Tak pernah aku menduga
Kau akan pergi tinggalkan aku

Jauh kau pergi tinggalkan diriku
Sepi hati ini membunuhku
Ku coba untuk cari penggantimu
Namun tak ada yang sepertimu
Courtesy of liriklagu.asia
Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku sendiri

Ooh jauh kau pergi tinggalkan diriku
Sepi hati ini membunuhku
Ku coba untuk cari penggantimu
Namun tak ada yang sepertimu

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku sendiri

(rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku)

Ooh rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku terbangun dari tidurku

Rindu aku, sangat rindu kamu
Terasa sejak kau masih ada di dekatku
Tak mudah aku melupakan dirimu
Di saat aku sendiri

sini download Lagu ----->>> Klik

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

segmen I LOVE YOU MOM


Pagi ni yam dah join 2 segmen..segmen ke 2 ni berkaitan dengan I LOVE YOU MOM...Ni First segmen Fathiah Said..Yam join taw..Yam nak hadiah semua..hahaha...( Haloba betul!!! )...Jom ramai-ramai join segmen ni..
Nak join klik banner di bawah taw...



Buat mak kesayangan yam :-

yam sayang sangat kat mak..tiba-tiba nak nangis pulak..yam nak ucap terima kasih kat mak kerana menjaga yam..kadang-kadang yam ni degil dan kadang-kadang buat mak marah..yam minta maaf..Banyak sangat mak dah bersusah payah membesarkan yam..Yam perempuan seorang dalam family..Perangai ada gak macam lelaki..hehe..mak sabar ja layan keranah yam..Kebanyakan nak ikut kepala yam sendiri ja..sabar ja yam tengok mak..Terima kasih mak..Dan yam tak lupa nak ucapkan Selamat Hari Lahir Mak yang ke 61..Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..Pada 26.04.2013 ni..Hadiah dah dapat..tidak nak wat kejutan hadiah..Tapi dah tempah dekat orang.Depa bagi terus kat mak..Tak da kejutan dah..huhu..ok lah dah terlebih panjang ni..hahaaa..


ni gambar mak yam..Gambar curi-curi..hehe..mak yam tak berapa suka tangkap gambar..:)

yam sayang mak sangat2..






























♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

23 April 2013

Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih




Klik banner nak join yer.


 Tarikh tutup 04 May 2013



 

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

* Sabah : PART 2 *


Sambungan Sabah bah Part 2..Petang ni tak sibuk sangat..Boleh yam sambung Part 2 lak..Sapa-sapa memang rancang nak pergi Sabah,,Pergi ja..Memang best..Cuma perjalanan ke satu tempat satu tempat jauh sikit..Tapi puas hati...letih memang tak boleh nak kata apa la...Yam pergi sana dalam seminggu..Ambik cuti panjang la..Tapi puas hati sangat..Yam malas nak taip panjang-panjang..jom layan gambar sabah Part 2..banyak sangat gambar..2 banyak step..huhu....ok jom layan..:)


sarapan pagi..dekat sabah yang specel makan apa pun mesti sup ada sekali..abang yam silap minta sup..bertambah la sup nya..terlupa..huhu




 macam nk p perang ja tengok abg di ni..hehe






memang sejuk giler tym ni..sebab hujan...

ok nanti yam update lagi..banyak lagi gambar..huhu..tatata

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

* Sabah Bah - PART 1 *

Hai semua...Sihat ka??..Alhamdulilah dah siap semua kerja yam..Boleh la update blog kesayangan ni..hehehe..En Is pun nak balik dah..Tingin nak jumpa..doa-doa la yam dan En is leh jumpa..huhu..Insyallah ada jodoh kami jumpa..Tapi tak tahu bila ja..Sekarang ni sms dan call ja..Jumpa ja tak tahu bila lagi..Dekat 3 tahun dah..Lama tuu....

Ok lah hari ni yam nak bercerita..Ceh!!..macam karangan la pulak..huhu..Berapa tahun lepas gitu..yam ada pergi melancong ke sabah..Yam tak update la pulak..:)..Tym tu yam jarang berblog macam sekarang ni..sekarang baru nak masukkan gambar-gambar tym pergi sabah..Ni part 1 baru..Kalau yam rajin update petang orr esok yam masukkan part 2 lak..sebab yam nak buat blog kat member baik yam ni..Marah la Mek Najat..huhu..Maaf la kesibukan daa...Tapi yam nak update blog ni dulu..huhu...

Melancong ke sabah ni memang best..Tak puas rasa pergi hari tu..Macam nak pergi lagi,,Tapi tak tahu bila boleh pergi ke sana lagi..Kena kumpul duit lain la..Cadang-cadang nak pergi sarawak..best tak??...hihi..Melancong ja yam ni..Enjoy puas-puas dah kahwin susah..hehe..ok jom layan gambar-gambar melancong ke sabah part 1.ada sapa-sapa pernah pergi???...Mesti ada kenangan tak boleh dilupakan..:)..





yam suka pic ni :)
 

dah sampai sabah bah..


dah nampak hotel..leh rest..huhu


ni abang yam..beriya-iya nak bergambar..huhu
 

ni drebar kami..sebab abang edi dah biasa pergi sabah..senang tak payah nak tengok peta..huhu
 

piece!!..penting kena ada..haha...tengok banyak kan gelang2..n rantai..
murah ja..memang puas hati..Abang edi kata ada lagi tempat murah..shoping sikit dah..simpan untuk lain pulak..huhu

ok jumpa lagi Part 2..bye..bye..


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam