07 Mac 2013

* Tudung Bawal Biru Berlabuci *

Selamat petang semua...dah makan??..belum..pergi la makan dulu..nak tunggu yam belanja..datang la sini..hehe..ok lah..petang ni yam nak tunjuk 1 tudung..Tudung bawal ni asalnya tudung mak yam..Tudung bawal lama la..Mak yam dah tak pakai..Biasa la sekarang ada tudung segera..Mak yam pakai yang 2 la..Tudung bawal lama nya dah letak tepi..Kalau buang rugi..dulu nak beli tudung bawal ni mahal jugak..sekarang dah dapat Rm 10..Dulu ada batu manjalara tak ada la Rm 10..semuanya Rm 10 keatas la...Fikir-fikir daripada dibuang usang..hehe...yam buang batu-batu manjalara di tepi tudung 2...yam biarkan kosong..Dan bermula la design yang entah pa2 yam buat bagi naek seri balik tudung ni...Tapi yam buat simple jer..Kain tudung bawal susah sikit..Tak macam kain baju...tidak nak bagi vote lagi..Tapi tahap kemalasan daa...huhu..Ni lah hasil nyer...Ramai tanya harga....Yam tak letak mahal la..Jangan risau...Nak belajar jahit manik dan labuci pun yam boleh ajarkan..Tapi tym yam cuti la yer..Jom layan jahitan manik dan Labuci tudung biru...Ada lagi tudung yang yam jahit manik...tapi tak sempat nak letak lagi...9n sempat yam letak lam blog yer.. ok jom layan..Maaf gambar tak berapa elok.. :)







♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam