05 Mac 2013

* Pergi Kursus ???... *


Hai semua apa khabar sihat belaka ka??..dah banyak hari yam tak update blog ni kan..Sebab Internet tempat kerja yam ada masalah sikit..Dan yam nak berterima kasih kepada member-member baru yam @ follower blog yam kerana sudi follow blog yam yang tak seberapa ini..Terima kasih sangat..Follower yam pun dah makin meningkat..Tak ada la yam taip penat-penat tak ada orang baca..kihkih..hari sabtu & ahad yam ada hadiri 1 kursus...semua kena ada kursus ni sebelum KAHWIN..hehe..bukan bermaksud yam nak kahwin dah yer..cuma nak ambil awal-awal..lepas ni tak payah la nak kalut-kalut sangat..hari ni yam nak tunjuk pic tym yam pergi kursus..pic baru yam la..yam pergi dengan adik sepupu yam..makin tembam pulak tengok pic baru..hehe..ok lah dah penat taip la sangat..malas sama..huhu..


 yam & adek sepupu ( siti )


 siti,yam & kak cik ( fatin )...

jumpa lagi semua...bye..bye...bye...

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam