27 Mac 2013

* Majlis Perkhawinan Nani & Sofi *


Hai selamat petang...apa khabar semua???..sihat ke...Dah banyak hari yam tak update blog ni..Rindu sangat Pak we no 2 ni..Ada sapa-sapa sini rindukan yam ( Gedik..!! )..haha..Ok hari ni yam nak update kemana yam pergi bercuti..Hari sabtu lepas yam pergi kenduri rumah member yam..Di Bota Kanan,Perak..Bertolak dalam pukul 10 pg lebih..Lalu jalan di changkat Jering tiba-tiba kepala yam pening sangat..Dengan nak termuntah..Mungkin silap makan..Sepanjang jalan ke rumah nani yam tidur ja la..huhu...Nak layan Zara pun kepala pening sangat,,apa la yam ni baru pergi perak..huhu..Tidak tak macam ni..Tahan ja la..Yam sampai rumah nani dalam pukul 2 petang lebih..Masa 2 pengantin baru sampai..sempat jugak la yam tangkap gambar..Cantik nani..baju dia yam berkenan betul..yam pakai mesti macam ( sarung ja...hahaha.. )..orang slim boleh la..hai bila nak kurus..Ok jom layan gambar nani & sofi..dan orang penyibuk..huhu..Lepas ni yam update ke Cameron Hingland pulak yer..sekarang yam nak tunjuk Gambar Kahwin nani dulu..Marah Cik Najat..janji nak update..hehe..Tak sempat yam nak jumpa kawan baik yam..sebab dia kena pergi kenduri sepupu dia di perlis..nanti ada rezeki kita jumpa lain kali...:)..Jom layan...


SELAMAT PENGANTIN BARU NANI & SOFI..
SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT...


 Ketibaan pengantin..


 sama cantik & sama padan :)


ni kembar nani..nana & baby yer...



 amboi2 manja yer nani..hehe

Baju biru sapa tak kenal angkat tangan...huhu..
Gambar tak banyak sangat yam tangkap..tapi gambar yam mesti kena ada..huhu..ok jumpa lagi..



























  

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam