22 Mac 2013

* Hobi Baru : Bunga Tisu *

Selamat Petang semua...Lambat pulak update blog hari ni...Sibuk sikit pagi tadi..Nanti hari selasa baru yam dapat update blog..sebab yam cuti..Insyallah tak ada apa aral yam update blog ni..Banyak pulak kerja sekarang ni..Ok hari ni yam nak tunjukkan hobi baru yam lepas Felt..Benda dah lama..Terlupa nak masukkan dalam blog..hehe..Jimat sikit duit raya ni..Buat bunga sendiri,dan boleh diguna tym majls pertunangan ( agak-agak yam bila...hehe )..perkhawinan..kalau tak mahu sewa nak bajet katakan..Insyallah kenduri yam nanti nak buat sendiri..Dah banyak perancangan yam fikir dah..Kahwin ja tak tahu lagi ( Es Is baca jangan tak baca hahaha )..Macam yam pulak tak sabar ( Gataiii... )..ok lah mengarut ja lebih yam ni..sedap petang-petang ni dapat makan kuih pebret..apa lagi Kuih bahulu..huhu...Mesti dah bosan kan...relaks-relaks..saja hari ni rajin buat karangan panjang-panjang lak..huhu..Dan yam tak lupa kepada adik-adik yang mendapat keputusan cemerlang SPM hari ni..Tahniah yer...Nak cuti banyak hari update pun panjang la...Adakah kamu akan rindu yam ( gedikk...hahaha )..Meh layan gambar bunga tisu yang yam buat..Lepas ni nak hias bilik pulak..Insyallah yam akan masukkan.Tapi sekarang dalam proses..Minggu ni nak pergi kenduri rumah nani lak..pas-pas rajin pergi cameron highland lak..Jom sapa nak ikut..jumpa kat sana la..hehe..Wah panjang lebar lak yam ni..jangan marah na..ok jom layan...jumpa kemudian harii....bye..bye..selamat bercuti semua....




cantik tak??...hehe..ramai datang rumah yam tanya bunga ni macam mana buat..yam tunjuk ja..tak kena bayaran pun..& dekat internet bersepah..senang saja buat..rajin dan malas ja..huhu
k jumpa lagi.....

  


♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam