07 Februari 2013

* Segmen: Follow Me FOllow U *



Hai semua..ok pagi ni yam nak masuk segmen lagi..dah baca tajuk kat atas??..Jom la join...
nak tahu syarat2 nya clik sini ( Segmen: Follow Me FOllow U  ) 

@

Klik gambar di bawah
 

yam followers yang ke 220..




hadiah menarik
  • 10 peserta terpantas akan direview..
  • 2 peserta bertuah akan mendapat free header *pemilihan secara random org
  • header boleh request nak macam mana oleh 2 pemenang tersebut.
- See more at: http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-me-follow-u.html#sthash.4FsGqWmy.rB3Y0Upu.dpuf
  • seorang blogger 
  • buat entry bertajuk "Segmen: Follow Me FOllow U"
  • copy banner atas tu dan back link kan ke entry ni
  • wajib follow blog ni *state follower ke berapa*
  • copy banner blog saya n letakkan di sidebar blog anda *tak wajib*
  • tinggalkan komen di entry ni. di chatbox takkan di layan.
  • letak link entry bukan link blog semata2. *cth link blog. http://akusukadia.blogspot.co
- See more at: http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-me-follow-u.html#sthash.4FsGqWmy.X3yIQVVz.dpuf
  • seorang blogger 
  • buat entry bertajuk "Segmen: Follow Me FOllow U"
  • copy banner atas tu dan back link kan ke entry ni
  • wajib follow blog ni *state follower ke berapa*
  • copy banner blog saya n letakkan di sidebar blog anda *tak wajib*
  • tinggalkan komen di entry ni. di chatbox takkan di layan.
  • letak link entry bukan link blog semata2. *cth link blog. http://akusukadia.blogspot.com

- See more at: http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-me-follow-u.html#sthash.4FsGqWmy.rB3Y0Upu.dpuf
  • seorang blogger 
  • buat entry bertajuk "Segmen: Follow Me FOllow U"
  • copy banner atas tu dan back link kan ke entry ni
  • wajib follow blog ni *state follower ke berapa*
  • copy banner blog saya n letakkan di sidebar blog anda *tak wajib*
  • tinggalkan komen di entry ni. di chatbox takkan di layan.
  • letak link entry bukan link blog semata2. *cth link blog. http://akusukadia.blogspot.com
- See more at: http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-me-follow-u.html#sthash.4FsGqWmy.X3yIQVVz.dpuf

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam