08 Februari 2013

* Lagu & Lirik Kehilanganmu Berat Bagiku:Kangen Band *


Lagu menyentuh hati...Cewwah...huhu...Sepupu yam la suruh cari lagu ni  tapi yam tak tahu tajuk mula-mula..Yam dengar di radio....Sepupu yam cari la tajuk dia..Last-last jumpa jugak..Lirik dia..Perghh!!...Pak we nyanyi kat yam best ni...hehe..tapi takot hujan lebat..sekali sekala kutuk..huhu...Sini yam sediakan nak download lagu yer, yang belum dengar lagu ni..  Download kat sini  ( Kehilanganmu Berat Bagiku:Kangen Band  ) ..Di bawah ni yam sediakan lirik nya...


Lirik Lagu Kehilanganmu Berat Bagiku:Kangen Band

Sampai mati pun engkau takkan ku lepaskan
Akan ku jaga seumur hidupku
Beribu puisi yang ku untaikan untukmu
Ingin ku selalu memiliki kamu

Jangan pernah kau sakiti aku lagi
Cobalah untuk lengkapi hidupku
Ku ingin menjaga dirimu
Tak akan pernah ku sakiti kamu

(Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu)

Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karna ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

(Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu
Ku mohon temanilah aku
Jangan pernah rapuh
Di sepanjang umurmu)

Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karna ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

Kehilanganmu sungguh berat bagiku
Hampa hidupku terasa tanpa kamu
Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karna ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam