20 Februari 2013

* Baju Ungu Berlabuci Bunga Mekar *


Hari ni yam nak tunjukkan baju yang dipakai tym kenduri rumah Mak jang..Baju ni pun beli last minute..nasib la tukang jahit boleh siapkan cepat..Boleh la yam jahit manik dan labuci bagi meriah sikit baju ni...Asalnya malas nak jahit..sebab sibuk kerja lagi..tolong-tolong apa patut dekat rumah mak jang..Fikir-fikir kosong ja baju ni..Yam jahit la yang mana sempat la..Yang senang bagi yam...Tapi warna manik dan labuci macam tengelam ja..huhu..Yam hentam ja la letak..Asalkan tak kosong baju ni..Ok lah jom layan baju Ungu Berlabuci bunga gitu..yam buat simple ja...Maaf kalau gambar tak berapa clear...:)









♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam