07 Februari 2013

* Baju Silver Kak Long *

Dah baca tajuk kat atas..ok petang ni yam nak tunjuk baju silver kak long..Baju ni dah lama siap..baru sempat nak letak dekat blog...Kak long ikut ja yam nak buat design apa...Alhamdulilah kak long puas hati sangat..Terima kasih kak long..Lepas ni nak jahit manik lagi tempah la lagi...Kadang-kadang banyak hari tak jahit manik..Borink jugak..yam pun ambik ja baju lama-lama jahit..Jahit manik ni pun tym bz tym Kenduri dan Raya ja...Ok la meh layan baju ni..Maaf gambar tak berapa clear...:)






lengan baju





♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam