04 Februari 2013

* Baju Akad Nikah Putih *


hai semua...dah baca tajuk atas..bukan baju yam yer...baju pelanggan yam :)...terima kasih kepada semua yang sudi singgah dan follow blog yam...yam sayang korang semua :)...sekarang Follower yam dah meningkat dari semasa ke semasa..Alhamdulilah..tak ada la yam dok penat taip tak ada orang baca..huhu...Tak bukak pak we yam ni 2 hari dah rindu...Terus on komputer apa lagi bukak pak we yam ni sapa lagi kalau blog kesayangan yam..ok hari ni yam nak tunjukkan baju akad nikah dari seorang pelanggan ni..Dia cuma mahu tambah cikit-cikit dan bagi ceria baju ni..baju ni asal dah ada manik..cuma yam tambah dekat lengan dan bawah baju ja..Coz dia nak pakai dah..Kalau hantar awal cikit boleh yam buat design cantik lagi..Masa suntuk yam cuma buat simple jer..Harap tuan baju ni puas hati la yer..jom layan :)









♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam