17 Disember 2012

* SELAMAT PENGANTIN BARU! *


Selamat pengantin baru kepada Beto dan pasangannya..beto nama samaran nama betoi rabiatul adawiyah :) nama pasanganya lupa lak..huhu,,semoga bahagia selalu dan kekal hingga akhir hayat....Rumah beto ni dekat ja dengan rumah yam..Bertema kan ungu..cantik baju beto..orangnya pun cantik jugak :)..Lagi member yam dah kahwin..:)..yam??buat-buat faham, dah la..huhu..kemarin/semalam ada 2 kenduri.. petang rumah  beto..Malam pulak dirumah sepupu yam di penanti..Yam dan family bercampur kaum kerabat Badang kg yam ler naik sebiji bas..tak payah dok sewa mahal-mahal sebab bas abang sepupu..percuma ja..apa lagi percuma ja ikut ja la makan nasi pun percuma..huhu...semua nak free ja kamu ni yam..semalam yam makan apa yang ada didepan..lagi bertambah berat badan.tak berani nak timbang berat badan pagi ni..mesti naiknya...Nanti mesti en is bising..kata nak diet..tapi pantang dapat makan belasah cukup-cukup..hoho..petang ni yam nak pergi lawan main bowling..tapi yam bukan pandai sangat..masuk longkang 2 ada la jugak..hahaha...Dah orang suruh masuk,masuk ja la...free la sapa tak mau ka..Isshh...free lagi..kamu ni yam..macam kedekut lak..haha..Tak ada la..dah lama tak pegang bola bowling..belasah ja la petang ni..Sapa suruh masuk nama yam..kalah belakang kira..Asal dapat main...dah lama tak main bowling semenjak kak ipar yam mengandung.ok la yam nak tunjuk gambar member yam kahwin semalam..gambar tak berapa banyak sangat..Kebayakan gambar di Hp sepupu yam (wani) sebab Hp dia clear tangkap gambar dari HP yam :).ok jom layan......................




 selamat pengantin baru beto & pasangan



 cantik beto..make up dia pun simple ja..




 yang ni sapa ntah!!..huhu..sebelum pergi kenduri posing dulu..:)


 ni yam dan sepupu (wani)..kami ni gila bergambar..huhu


ni pic pergi kenduri rumah sepupu ni penanti..tudung???sama ja..haha..
sebab malas nak ayen tudung lain..hihi..
tapi kemalasan bukan melampau..:)






♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam