25 Disember 2012

* Baju Yam : Manik Crumble *


apa khabar semua?sihat?....alhamdulilah...yam sihat ja..terima kasih kepada member-member yang sudi follow blog yam yang tak seberapa ni..ada salah dan silap tolong tegur n tunjuk ajar..yam ni bukan pandai sangat :)..walaupun blog ni dah lama wujud..huhu..yam pun bukan selalu sangat nak update blog ni.sebab sibuk dengan kerja..awal bulan dan hujung bulan sibuk..memang tak sempat nak update..masa terluang yam curi-curi la update..:)..yam suka tengok blog orang comel-comel jer..blog ni yam buat pun bukan untuk glomur..tapi untuk diri yam..blog ni macam diari yam jugak la..kehidupan yam..kalau tak suka minta maaf..panjang pulak dah..terlari tajuk..huhu.ok hari ni yam nak tunjuk baju manik crumble..baju ni dah lama tapi baru sekarang yam dapat masukkan.Baju raya tahun lepas..:)..walaupun tahun lepas yam nak masukkan jugak dalam blog..tak suka sudah..hihi..baju tahun lepas buat crumble.ramai yang suka...manik crumble ni berat sikit.sebab yam beli manik crumble yang mahal sikit..dia macam mutiara jugak la..tapi yang brand besa ja..mutiara giler mahal hahaha...Crumble paling senang jahit manik..yam buat simple ja..manik crumble ni tak keluar kaler..kalau ambik yang murah ringan dan cepat keluar kaler nyer,..nak beli kena ada kod dia@no..tahan lama sikit..ok jom layan gambar baju raya tahun lepas yam 2011 :)...



 
 
 
 

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam