12 Disember 2012

* Bunga Menjalar *


Apa tu Bunga menjalar??hahaha..yam pakai letak jer nama..tak tahu nak letak nama apa dekat baju member sepupu..Baju ni dah lama siap..sekarang baru sempat yam letak..Baju ni yam letak bunga menjalar gitu..huhu..mula-mula yam nak buat design lain.alih-alih dah buat bunga labuci..idea lain pulak muncul..yam harap tuan punya baju puas hati..yam bukan teror sangat jahit manik dan labuci ni...yam banyak tengok di buku dan internet nak bagi dapat idea la...baju dia senang jahit..sebab kain ya bukan jenis sensetif..senang yam nak letak labuci labuca..:)..maaf la gambar tak berapa clear kelabu ja besa la Hp biasa gitu...berangan nak beli kamera Nikon..hoho...bila agaknya...(:..insyallah kena tunggu simpanan lebih dulu..sekarang banyak benda yam nak buat dulu..ok lah jom layan gambar-gambar Baju bunga menjalar gitu..huhu....jumpa lagi semua..thanz sudi baca dan singgah blog buruk yam ni...dah baca jangan lupa komen dan komen yer....k...











♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam