07 November 2012

FELT LAGI..

apa khabar??...sihat semua ka?...hari ni yam nak bercerita pasal felt yang yam baru belajar..kali ini yam cuba buat sarung pendrive,sarung hard disk dan kasut baby...saja cuba-cuba...berjaya jugak...mak kata kasut baby tu macam orang jepun ja...hehehe...ala mak yam baru cuba buat la...bukan teror lagi...Manik??..huhu...berhenti sebentar..coz nak tumpukan pada hobi baru katakan..manik ni banyak songeh cikit..hihi...ok lah merapu ja lebih..jom cuci mata tengok apa dah jadi yang yam buat ni...comel or huduh hahaha...



ni sarung pendrive tempahan dari sepupu..


ni lak sarung pendrive yam...semestinya pink&merah la..


 

sarung hard disk yam jugak..pink gitu..huhu..maaf la jahitan tak berapa kemas lagi...besa la baru belajar :))



lawak ja tengok kasut ni..hihi...:)

ok jumpa lagi......................

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam