30 Oktober 2012

* HOBI BARU!! *



apa khabar semua...sihat ka??...yam harap semua sihat la ya..
maaf la lama yam tak update blog ni..penuh sawang,habuk,hapak ka?haha..sebab hari ini yam baru dapat update..tapi curi-curi la...hihi..curi tulang kamu yam..kang tak pasal kena block..hahaha..ok lah asyik gelak macam orang gila lak..('-')..rindu ya kat blog ni......ok lah hari ni yam nak cerita pasal HOBI BARU yam..dah bosan jahit manik yam buat keronsang dari kain Felt..mula-mula jadi hobi ja..pas-pas ada nak tempah...yam ambik ja dari hilang bosan dan yang paling penting duit lebih gitu..mata duitan kamu yam...hahaha..tak ada la..tambah pendapatan la..untuk simpanan???...ya ka..hihi..bukan apa boring la..masa ni la yam buat hobi baru yam...ramai jugak tempah alhamdulilah rezeki jangan ditolak.

ok lah jom layan keronsang yang yam buat sendiri gitu....:)..












maaf la gambar tak berapa jelas..HP buruk ja..huhu...comel tak?hihi...ok lah jumpa lagi..malas nak taip daaa...huhu...salam semua..:)



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam