18 September 2012

* SELAMAT HARI LAHIR!! *

 
 
selamat hari lahir yam....yang ke 23..hehe..dah makin berumur..huhu...Wah dah angka 23 la...ramai tanya bila lagi yam oiii???.....ish sabaq sat...Awal lagi nak khawin..Banyak benda lagi yang yam tak capai lagi..!..Thanz kawan-kawan yang ucap besdey yam kat Facebook..Maaf la yam tak leh nak on Facebook..Sebab dekat pejabat yam depa dah BLOCK!!..orang lain yang main.Habis semua kena..Nasib blog yam boleh bukak...huhu..Dan yam tunggu abang di yam balik baru boleh on Facebook yam..Thanz yang masih ingat lagi Hari lahir yam Muazzz!!..cyng korang..hehehe..Dan yam berterima kasih kat Member rapat yam Najat Mastura binti Mat zuki ( nama penuh gitu huhu ) orang pertama ucap besdey kat yam..thnz najat..Dia la member paling rapat ngan yam.Tapi yam tak sempat letak gambar dia lagi..Nanti cek letak gambar ang vote cikit..hihi..ok lah merapu dah yam ni...Nanti rajin yam update lain blog tak comel ni..hihi...SELAMAT HARI LAHIR untuk diri sendiri hahaha...salam semua!!!.....:)



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam